ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoInstalace Inventoru 2013 na SSD

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Youda Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.pro.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 5
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Instalace Inventoru 2013 na SSD
    Zasláno: 15.říj.2012 v 11:14
Dobrý den
chtěl bych si nainstalovat Inventor 2013, mám SSD disk na kterém mám systém a už je plně zaplněný. Inventor bych ale chtěl nainstalovat na druhý disk kde je dostatek místa. Ovšem instalace mi to nedovolí, pravděpodobně požaduje místo na "system drive" (tedy můj ssd?). Zdroj: http://images.autodesk.com/adsk/files/inventor_2013_readme_enu0.htm
Pochopil jsem to správně?
Jak tedy můžu Inventor nainstalovat?
Díky za odpovědi.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21916
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.říj.2012 v 11:34

Instalační složku Inventoru si můžete nastavit kamkoliv - viz:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 20121015_113312_inst.png

Ale je třeba si uvědomit, že instalace Inventoru zahrnuje i řadu systémových komponent (.Net Framework, DirectX...), které se implicitně instalují na systémový disk. Ty lze sice také ve Windows přesměrovat jinam, ale to už je složitější.
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
Youda Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.pro.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Bodů: 5
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.říj.2012 v 16:39
Díky za odpověď
Cestu jsem nastavil (i u knihoven) ale stále to po mě chce 1,38 GB. To jsou ty systémové komponenty?
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 20121017_163711_inv_install.jpg

Tedy to znamená že Inventor vlastně nenainstaluji?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21916
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.říj.2012 v 18:47
Ano, jde o adresář Common a o systémové moduly, které jsou integrovány do operačního systému. Je možné, že jen zaktualizují už stejně nainstalované verze těchto systémových komponent a výsledný požadavek na diskový prostor tak bude menší, ale to lze těžko posoudit na dálku.

Tyto tzv. "prerekvizity" lze nainstalovat i předem a pak instalovat jen holý Inventor.
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9446:VIPChyba 1606 při instalaci na počítač s doplněným diskem (např. SSD)
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8635:Analýzy výkonu GIS serveru Autodesk Infrastructure Map Server.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.