Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
jardakrucky ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Nováček ![]() Přihlášen: 13.dub.2012 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCad, Inventor, Vault Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() Zasláno: 24.říj.2012 v 11:34 |
Dobrý den, mám problém s generátorem rámů, zkuste někdo poradit.
Mám náčrt na který je navázaná rámová konstrukce (čítá cca 120 profilů). Problém je ten , že pokud v náčrtu změním rozměry, tak se rámová konstrukce nijak nezmění, je vidět že ani "Referenční model nosné konstrukce" své rozměry nezmění... Děkuji |
|
Jaroslav Krucký
Aquacomp Hard s.r.o. Ledeč nad Sázavou |
|
![]() |
|
Lestr ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 18.srp.2009 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Inventor Pro 2022, Vault Pro 2022 Stav: Offline Bodů: 410 |
![]() |
Tak to je podivné.
Ale stávalo se mi něco podobného, kdž jsem měl rámovou konstrukci jako sestavu v sestavě vyšší. Změnil jsem rozměry náčrtu a když jsem kliknul na celkovou sestavu tak se nic nezměnilo. Až když jsem otevřel tu podsestavu (rámovou konstrukci) tak po aktualizování se rozměry změnili ![]() |
|
![]() Lestr Autodesk Inventor Professional 2022 Autodesk Vault Professional 2022 |
|
![]() |
|
Navara ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 08.zář.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1637 |
![]() |
Viděl jsem stejný problém, a bylo to tím, že skelet pro rámovou konstrukci byl adaptivní.
|
|
![]() |
|
Cheff ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 19.led.2006 Lokalita: Czech Republic Používám: Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2) Stav: Offline Bodů: 971 |
![]() |
Další možnosti této chyby jsou zde - kdysi jsem to též řešil, tak třeba by to mohlo pomoci...
Jinak bylo myšleno, že se načetla celá sestava, kde byl Frame vložený (ovšem mě frame nereagoval ani na samostatné otevření jinak to bylo podobné tomu co psal LESTR ) Upravil Cheff - 25.říj.2012 v 08:53 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,121 sekund.