Děkujeme za účast na konferenci CADfórum 2025 - archiv s prezentacemi byl rozeslán účatníkům
Přes 119.500 registrovaných u nás, celkem 1.103.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a
proměnné prostředí AutoCADu.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
turbo-snek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 11.bře.2009 Lokalita: ČR (HK) Používám: AutoCad 2009 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() Zasláno: 03.lis.2012 v 22:40 |
Dobrý den, mám takový problém. Při kreslení v AutoCadu se mi seká obraz, ale to není tak strašný, ale když si obraz zazoomuju, abych něco oříznul atd, tak se nemůžu zabohatrefit na čáry, jak se to ukrutně seká. Nastavil jsem všechno podle tipů, co jsem našel de na stránkách, ale nic mi nepomohlo. Jedná se o AutoCad 2009 64bit. Moje sestava: NTB Acer Aspire 5749 CPU: Intel Core I3 2x2.2 GHZ RAM: 4GB Grafika: Intel HD Graphics 3000 WIN: 7 Home premium 64bit Věděl by mi někdo prosím poradit, jak tyto problémy odstraním? Docela by mi to pomohlo. Předdem děkuji za odpověď |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 22004 |
![]() |
Používáte nekompatibilní verzi AutoCADu a operačního systému, navíc nekompatibilní typ grafiky.
|
|
![]() |
|
turbo-snek ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 11.bře.2009 Lokalita: ČR (HK) Používám: AutoCad 2009 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
Problém vyřešen. Pořídil jsem si verzi 2012 a vše mi jede v pořádku.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.