Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
ssmiga ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: AIP2010, Mechanical 2010, Vault 2010, Vista 64bit Stav: Offline Bodů: 178 |
![]() Zasláno: 07.lis.2005 v 12:27 |
Zdravím všechny, prosím poraďte mi nejvhodnější postup v následující situaci. Mám výkres sestavy, jejíž součástí je např. plech složitějšího tvaru. Nechci jej kótovat v pohledu, ale chci vedle vložit detail samotného zmíněného dílu. Jak to to nejlépe udělat? Když jej vložím do výkresu přes nějaký pomocný pohled, potom je vidět i sousední díly, který musím ručně zneviditelňovat; když jej vložím do výkresu přes "Základní pohled" s uvedením konkrétního soubouru komponentu, potom mi nesedí číslo pozice (zobrazí se č. 1, protože je to zváštní základní pohled). |
|
![]() |
|
Rumisch ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 16.led.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 410 |
![]() |
Urobte si dalsi pohlad v zostave iam kde budete mat iba tento plech. A ten pouzite pre vytvorenie pohladu vo vykrese.
|
|
Peter Rumis
Inv.2018 Vault Professional 2018 Windows 7 Prof CAD konstrukter Rubble Master |
|
![]() |
|
ssmiga ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: AIP2010, Mechanical 2010, Vault 2010, Vista 64bit Stav: Offline Bodů: 178 |
![]() |
Mockrát děkuji! Přiznám se, že jsem se díky tomu naučil používat tu možnost různých zobrazení v sestavě, ani jsem o tom nevěděl a přitom je to tak užitečná věc. Děkuji a zdravím. SS. |
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý den, ještě bych využil problematiku výkresu probíranou v tomto tématu a zeptal se jakým způsobem lze ve výkrese zakótovat průsečíky os. Nedaří se mi na ně chytit. Díky. S pozdravem SS. |
|
![]() |
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,305 sekund.