Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
marceldobes ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 13.lis.2005 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 13.lis.2005 v 07:53 |
začínám pracovat s autocad 2002 cz a potřeboval bych nějaké základní rady nebo nějakou příručku. Děkuji |
|
![]() |
|
mirozav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.lis.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad 2008 English Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() |
Nepotrebujes to prist aj ukazat?
![]() Zbehni do prveho obchodu a kup si knihu. Alebo pracuj s helpom - iked mne tie helpy moc nerezu. Nie je tam vsetko a niekedy dost blbo vysvetlene. |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Ja nechapu proc na tyto dotazy nezkusi prvni nekdo najit odpoved sam, vzdyt by stacilo zadat do Googlu hesla typu "AutoCAD, návody" a jistojiste by se neco naslo.
Nicmene, doporucuji treba: http://autocad.matrok.cz/
|
|
![]() |
|
![]() |
děkuji mockrát,hledal jsem to různě po netu ale nic konkrétního jsem nenašel. ještě jednou díky |
|
![]() |
|
![]() |
vidím že pán má okamžité řešení na vše.kdyby se mi chtělo vyplácnout 500 za knížku tak bych to asi nehledal na netu,žé!? |
|
![]() |
|
mirozav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.lis.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad 2008 English Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() |
To nepotrebuje komentar....
![]() Takych by bolo, co by chceli vsetko zadara. Niekto presurfuje hodiny hladanim, hodiny ucenim, hodiny v noci nespanim a pan chce poradit, ako sa kresli ciara. Osobne si myslim, ze fora su na riesenie problemov. Ja osobne vzdy skusim vyriesit najskor problem sam a az ked sa mi to nedari, tak to hodim do fora. ![]() Presne ako napiasl PepaR Po zadani napr. autocad tutorial do google mi naslo uctihodnych 3 730 000 odkazov ![]() |
|
![]() |
|
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
Pokud ten AutoCAD máš legálně, tak příručka by měla být jeho součástí. Je možné, že pokud je to firemní AutoCAD, tak ta příručka je uložena u správce sítě (nebo kde se u vás silážují instalační média) v krabici, v níž je i instalační CD.
|
|
![]() |
|
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
BTW: Já jsem v 2002 hodně dlouho kreslil. Příručku sice nemám, ale pokud jsi z Prahy, můžeme se dohodnout na mojí návštěvě a že ti o tom něco řeknu a základy tě naučím.
|
|
![]() |
|
predseda ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 22.zář.2005 Stav: Offline Bodů: 12 |
![]() |
Ked by si chcel ja mam pdf 1000 stranovu priruckuale na acad 2005, ale ono je to v podstate to iste.
|
|
![]() |
|
pavlacka ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD C3D Stav: Offline Bodů: 21 |
![]() |
Pokud tomu nebrani autorsky z. Dala by se vystavit nekde na internetu ? Mam cca 40 studentu, kteri by urcite neco takoveho velmi uvitali. roman pavlacka |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,336 sekund.