Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Kars ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 23.čer.2011 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() Zasláno: 21.pro.2012 v 09:14 |
Dobrý deň,
chcel by som si nainštalovať Vault. Čo mám preto urobiť, resp. kde ho nájdem a pod. Mám plnú verziu Autodesk Product Design Suite Ultimate 2013, bez subscription.
|
|
![]() |
|
Cheff ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 19.led.2006 Lokalita: Czech Republic Používám: Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2) Stav: Offline Bodů: 971 |
![]() |
Instalace by měla být dostupná již v základním rozhraní instalace. Je tam Vault klient a ADMS server (nebo konzole). Instalací obojího vás vcelku slušně provede.
Je dobré mít během instalace vypnutý antivir... Více poradí zkušenější. PS: Pro práci ve Vaultu doporučuji vyhledat něco na youtube - tam je vcelku dost materiálů |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Jde o to, jestli chcete mít Vault na extra serveru, nebo na stejném počítači. Pokud na extra, nezapomeňte na výjimku ve firewallu na port 80.
Moje doporučení je, instalovat Vault pokud možno jako jednu z prvních věcí na počítač. Jinak se mi stává, že předistalační prověrka pořád hlásí chyby a je dost problém je vychytat.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
S tou instalací si nejsem úplně jistý. Já jsem ji na flashce od PDSP nějak nenašel. Ale protože máme i licence Mechanicalu a tam DVD pro Vaul Server přišlo, tak jsem to neřešil.
Upravil Seiner - 21.pro.2012 v 10:59 |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Boleslav ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.led.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: dříve Solidworks, teď Inventor Stav: Offline Bodů: 341 |
![]() |
Já jsem ho stahoval ze Subscription centra, odkaz je i tady na stránce Download. Ale když nemáte Subcription, tak nevím jestli se tam dostanete.
|
|
![]() |
|
Lubomír Polesný ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 30.zář.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor Stav: Offline Bodů: 553 |
![]() |
Dobrý den
instalace Vault Serveru (základního) se nachází na odkazu "Nástroje a pomůcky" (v základní obrazovce instalačního průvodce).
|
|
Lubomír Polesný
Arkance Systems CZ s.r.o. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,316 sekund.