Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.096.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Peetee ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 04.říj.2011 Lokalita: ČR (KV) Používám: AutoCAD2011, Inventor11 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 31.led.2013 v 07:10 |
Dobrý den,
prosím o radu. Potřebuji prohlížet DWG výkresy.
U kolegy na PC (W XP Home 2002, SP3) jsem měl nainstalován DWGTrueViewer 2012, který ale přestal pracovat. Nic jsem nezjišťoval proč, jak apod..... program jsem odinstaloval a nainstaloval jsem verzi 2013 (ver. 19.0.55.0).
Ta mi bohužel také nechce pracovat. Vše se zastaví při druhém kroku kde se v okně programu (v levo dole) objevuje
1) First run initializing
2) Loading plug-ins...accoremgd.dll - tady bych mohl čekat dva dny :( a nic.
Nevíte náhodou jak z této situace ven. Co upravit, změnit apod?...
Velice děkuji za reakce
Lehmann
|
|
![]() |
|
maiklss ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 08.říj.2008 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1627 |
![]() |
Zkuste odstranit soubory z Documents and settincs ze složky autodesk/DWGTrueViewer
Máte Xp,Vista,Win7?
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21941 |
![]() |
Zkuste aplikaci jednou spustit "Jako správce". Neblokují nějaká omezená práva nebo antivirus některé soubory při instalaci?
|
|
![]() |
|
Peetee ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 04.říj.2011 Lokalita: ČR (KV) Používám: AutoCAD2011, Inventor11 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
1)
Data ze složek odstraněny
C:\Documents and Settings\....uživatel....\Local Settings\Data aplikací\Autodesk
C:\Documents and Settings\....Admin....\Local Settings\Data aplikací\Autodesk
C:\Documents and Settings\....AllUsers....\Local Settings\Data aplikací\Autodesk - beze změny
jen před spuštěním okna DWGview proběhnou dvě okna "nastavení" bez možnosti ovlivnění
2)
istalováno jako admin, uživatel má také právo správce počítače
při instalaci vše bez problému
antivir defaultně nastaven _ eset smart security
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,346 sekund.