ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 123.500 registrovaných u nás, celkem 1.132.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Inženýrský kalkulátor, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
Eagle Point Pinnacle - výuka CAD/BIM
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoChyba při otevírání souboru .dxf

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Beruska7 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.dub.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2010
Stav: Offline
Bodů: 2
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chyba při otevírání souboru .dxf
    Zasláno: 31.led.2013 v 14:30
Dobrý den,

jsem začínající uživatel AutoCADu 2010 a mám problém při otevírání formátu .dxf. Soubor se mi v AutoCADu sice otevře, ale výkres se mi v modelovém poli nezobrazuje. Vidím ho pouze v poli rozvržení. Kde je chyba?

Díky za odpověď.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
řešení Autodesk
Bodů: 22229
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2013 v 14:46
Nejspíš nikde - DXF je jen textová podoba DWG souboru a onen DWG soubor zřejmě obsahuje jen entity umístěné ve výkresovém prostoru, takže se zobrazuje správně.
Vladimír Michl (moderátor)
LinkedIn, Autodesk Expert Elite
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2026
Bodů: 2591
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2013 v 14:47
A nebude stačit udělat max. zoom (zoom meze nebo zoom vše)?
Pokud máte kresbu v rozvržení, tak tam někde v modelu musí být ... (tedy pokud není nakreslená přímo v rozvržení)
J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3774:VIPChyba 'OCTREE 2' při načítání DXF (řešení).
Tip 1105:Chyba "File not found" při otevírání výkresu (DWF, DWG, DXF) z FTP serveru.
Tip 8554:VIPChyba při otevírání DWG souboru z Vault Client 2011.
Tip 637:VIPChyba Drawing File Format Unrecognized při zobrazení DXF souborů z Pro/E.
Tip 7340:Otevírání DWG výkresu skončí na 31%.
Tip 10588:VIPChyba "Failed to upgrade FEM file to current version"

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.