Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Honzík ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 07.zář.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: autoCAD LT 2012 CZ, CADCON Stav: Offline Bodů: 115 |
![]() Zasláno: 21.lis.2005 v 13:52 |
a) jak vytvořit šablonu pro export atributů - v nápovědě jsem to nenašel
b) znáte nějakou utilitu na propojení excelu a atributů, pokud možno zdarma? (excellink od aac je na mě moc drahy) |
|
Honzík
LT 2012 CZ, CADCON |
|
![]() |
|
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
ad a - kdysi jsem to taky hledal a našel tady: http://www.autodeskclub.cz/club/Article.aspx?article=614befb 3-3b3d-49ab-beed-81c903575142
snad nebudu mít u P. Michla černý puntík za odkaz na konkurenci Upravil Pepa - 21.lis.2005 v 14:08 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21901 |
![]() |
to přeci není konkurence mimochodem v modernějších verzích AutoCADu už nemá moc smysl se zabývat těmito ručně kódovanými šablonami - použijte novější _EATTEXT pokud ale potřebujete oboustranné propojení do Excelu, pak asi budete muset sáhnout pro nějaké peníze (ať už za Excellink nebo jinou obdobnou aplikaci) |
|
![]() |
|
Honzík ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 07.zář.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: autoCAD LT 2012 CZ, CADCON Stav: Offline Bodů: 115 |
![]() |
Mohl bys prosím poslat ten text(třeba emailem), nepustí mne to, nejsem registrován...
|
|
Honzík
LT 2012 CZ, CADCON |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21901 |
![]() |
Není jednodušší se zaregistrovat?
I když konkrétně kvůli tomuto článku to asi nemá cenu - je to jen opsaný kus helpu. |
|
![]() |
|
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
nemohu si pomoct, ale v helpu je celý postup vytvoření souboru pro extrahování atributů pěkně a podrobně popsán, tedy alespoň v A2004LT. Pokud mi pošlete Váš mail, tak Vám to mohu vykopírovat a přeposlat |
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Pepa ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: LT 2014 CZ Stav: Offline Bodů: 445 |
![]() |
ale v LTčku jsem tento příkaz nenašel ![]() v helpu je třeba se proklikat. V této souvislosti jsem zjistil, že při hledání nápovědy exportu atributů přes rejstřík se otvírá nápověda k otevření výkresu ![]() |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
aha, v LT to je něco jiného - tam nezbývá než starý _ATTEXT v českém helpu 2006 je řada chyb, ale snad by měla být uvedena nová, opravená verze |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Poslední dobou si nemůžu pomoci, ale na autodeskclub.cz je kopie nápovědy pro AutoCADy a nechápu jak můžou platit lidem za to, když opajcují nápovědu a dají tomu akorát hezčí kabát...
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,410 sekund.