ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoPredĺženie úsečiek

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Xertzakzul Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 20.říj.2012
Používám:
AutoCAD2012
Stav: Offline
Bodů: 3
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Predĺženie úsečiek
    Zasláno: 10.dub.2013 v 18:29
Dobrý deň,

rád by som sa spýtal na jednu vec ohľadom predĺženia. Neviem z akého dôvodu (aj keď si dávam pozor čo stláčam na klávesnici) mi nefunguje predĺženie úsečiek a to takým spôsobom :

1) Nakreslím úsečku dĺžky 50

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 44625/1.jpg

2) A napríklad chcem ju teraz predĺžiť o dĺžku 20. Tak chytím za pravý krajný bod úsečky, potiahnem kúsok do pravej strany a zadám dĺžku 20.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 44625/2.jpg

3) Lenže stane sa mi taká (pre mňa zaujímavá vec, pretože v príkazovom riadku mám napísané PROTÁHNI), že mi tú úsečku nepredĺži o tých 20 ale skráti ju o 20. Čize konečná dĺžka je 30.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 44625/3.jpg

Vie mi prosím Vás niekto poradiť čo robím zle? Alebo ako to mám nastaviť aby mi to predlžovalo a nie skracovalo? Pretože od čerstvej inštalácie AutoCADu a dokonca aj keď si vždy prehodím v Možnosti -> Profily medzi profilom Default a mojim vytvoreným profilom mi to išlo normálne a úsečky mi predlžovalo, ale z nejakého dôvodu mi to po čase, alebo pri dákej činnosti prestane fungovať.

PS: Ak zadám, že to chcem predĺžiť o -20 tak mi ju skutočne predĺži.

Ďakujem, za odpoveď.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4978:VIPProdloužení 30-denní lhůty výpůjčky síťových licencí.
Tip 3734:Snadné prodloužení několika objektů/čar najednou.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.