ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoWebinář

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Hrnčíř Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 407
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Webinář
    Zasláno: 15.dub.2013 v 07:28
Dobrý den,
nemohl jsem se připojit na páteční webinář. Dle návodu jsem si stáhl a nainstaloval Lync Attendee 2010, avšak při připojování mi to hlásilo chybu. Pracovník oddělení IT to zkusil od sebe a jemu se připojit bez problémů podařilo. Rozdíl mezi našimi počítači je v tom, že já mám operační systém Windows XP 64-bytový SP2, pracovník IT XP 32-bytový SP3.
Je možné, že Lync 2010 nespolupracuje s XP 64-bytové? Co mám udělat, abych se na příští webinář mohl připojit?
Dříve při používání Microsoft Office Live Meeting mi připojení fungovalo.
Děkuji za informaci.

Zpět nahoru
ssmiga Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AIP2010, Mechanical 2010, Vault 2010, Vista 64bit
Bodů: 178
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.dub.2013 v 07:35
Také jsem postupoval podle návodu - připojit se šlo, ale nešel mi zvuk. Mám Visty 64. S live meeting také v minulosti nebyl problém.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21952
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.dub.2013 v 14:43
WinXP 64-bit není podporovaný systém pro Lync 2010 (protože neexistuje SP3 pro WinXP64; instalátor by to měl hlásit), ale ve Vista-64 by to fungovat mělo. Uživatelé s "normálnělšími" 64bitovými operačními systémy se podle našich informací připojují v pořádku. Viz též:

Každopádně off-line záznam tohoto pátečního webináře už je k dispozici v archivu na http://www.cadstudio.cz/webinare

Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10959:Jak v AutoCAD Civil 3D navrhnout jednotlivé příčné profily pro zemní úpravy?
Tip 9303:Tvorba knihovních prvků v AutoCAD Plant 3D.
Tip 10530:Mohu editovat BIM projekty z Revit Extensions i v holém Revitu či LT?
Tip 9980:Jak v Revitu okótovat šikmou stěnu nebo okno se správnou čitelností kót?
Tip 10755:Možnosti uchycení madla na stěnu a další typy zábradlí v Revitu.
Tip 10168:iSoučásti a iSestavy (iPart + iAssembly) - koncepce

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,398 sekund.