Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
freem1 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 26.bře.2008 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad Mechanical 2009 Stav: Offline Bodů: 84 |
![]() Zasláno: 16.kvě.2013 v 07:08 |
Ahojte.
Prosim Vas mam k Vam velku prosbu. Niekedy sa mi stava, ze ked si zapnem Mechanical 2009, tak mi zmiznu vlatne nastavenia vzhladu. Neviete cim to moze byt? Ako sa robi zaloha nastavenia Mechanical (mam na mysli vzhlad,alebo mam vytvorene aj vlastne panely nastrojov atd.). A ako sa tato zaloha potom importuje do Mechanical? Proste, ked sa nieco vyskytne, ze mi zmiznu vlastne nastavenia, ze si ich tam jednoducho opat nahodim. Dakujem Vam velmi pekne. Upravil freem1 - 16.kvě.2013 v 07:46 |
|
![]() |
|
freem1 ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 26.bře.2008 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad Mechanical 2009 Stav: Offline Bodů: 84 |
![]() |
Nikto mi nevie pomoct?
Dakujem Vam. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
Záleží jaká nastavení - můžete si zapnout automatické ukládání změn pracovního prostoru (workspace), můžete přenášet CUIX soubory definic menu nebo exportovat/importovat nastavení uživatelského profilu (ARG) pomocí
+MOŽNOSTI 9.
|
|
![]() |
|
![]() |
Mam na mysli ten subor CUI. Ako si ho ulozim niekde na disk a ako si ho potom opat vlozim do Autocadu Mechanical, keby sa mi nahodou zmenili nastavenia alebo nieco stalo?
Hladal som aj na fore, ale nemam pristup k tym tipom. Tak preto sa pytam. Dakujem Vam. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
CUI je definice co v menu může být zobrazeno, edituje se pomocí příkazu
CUI. Může obsahovat více pracovních prostorů - jejich okamžité nastavení se dá ukládat (viz
NASTPRACPROST), to v CUIX není. Vaše další nastavení jsou v uživatelském profilu (viz
MOŽNOSTI). Fyzicky jsou ona nastavení uložena různě - soubory, registry
|
|
![]() |
|
![]() |
Bude mi stacit aspon, ked dam exportovat nastavení uživatelského profilu cez Start- Autodesk - Migrace uzivatelskych nastaveni - Export a ulozim si to niekde na disk a potom keby sa mi nieco stalo s vlastnymi nastavenia, tak dam to iste, ale namiesto export dam import?
Dakujem. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ano, to vyřeší nejtypičtější případy změn uživatelského nastavení (pro tutéž verzi a téhož uživatele).
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Příbuzné CAD tipy: | ||
Tip 6939: | ![]() | Snadný přenos nastavení AutoCADu či LT na jiné PC či pro jiného uživatele (přes USB, LAN...) |
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,211 sekund.