Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() Zasláno: 08.pro.2005 v 15:02 |
||
Natiahla som si do výkresu v AutoCAD 2005 výkres *.pdf ako OLE objekt a nechce sa mi zobraziť. Zobrazuje mi len rámik a v ňom ikonu Acrobat dokument. OLEHIDE=0, RTDISPLAY=0, OLEQUALITY=2 Vie mi niekto poradiť, v čom je problém? |
|||
![]() |
|||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
||
Prípadne mi pomôže aj rada ako inak dostať podklad *.pdf do *.dwg súboru. Alebo aspoň načítať *.dwf ako podklad do AutoCADu. |
|||
![]() |
|||
mirozav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.lis.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad 2008 English Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() |
||
Nic jednoduchsie, ako obrazok neexistuje.
Zalezi od poziadavky na kvalitu. PintScreen open mspaint.exe CTRL+V save as. V autocade _imageattach vybrat subor a je to. ![]() |
|||
![]() |
|||
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
||
problem bude asi v tom, ze pdf nejde jako ole zobrazit...zkuste z toho udelat bitmapu
|
|||
Rostislav Říha
|
|||
![]() |
|||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
||
No na to som prišla, že si to prekonvertujem na tiff, ale prečo AutoCAD načíta pdf a zobrazí len rámik? Nechce sa mi konvertovať všetky pdf a potom to ešte aj načítavať. Nie je na to nejaké makro? A ako je to s tým DWF formátom. Dá sa načítať ako podklad do AutoCADu? |
|||
![]() |
|||
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
||
To nedělá AutoCAD, ale Windows. PDF takto nenačtete/nevložíte jako objekt ani do jiných aplikací (Office, atd.)
Zatím jen pomocí externích ARX aplikací (např. DWFIN). |
|||
![]() |
|||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
||
Kde by som mohla nájsť takú aplikáciu? Tomu prvému som príliš neporozumela. AutoCAD umožní vložiť *.pdf do *.dwg ako OLE, ale to vlastne robí Windows??? |
|||
![]() |
|||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
||
Ďalší problém: Čo si mám nastaviť, aby sa vložený *.tiff "nepriplácol" na plochu, ale aby sa dal aj po vložení otáčať, posúvať, meniť mierku zobrazenia... Ďakujem za radu. |
|||
![]() |
|||
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2574 |
![]() |
||
A máte zapnutý rámeček?
|
|||
J. Mantlík
|
|||
![]() |
|||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
||
Bolo to vypnutým rámčekom. |
|||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.