Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
zacatecnik ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 08.pro.2005 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 08.pro.2005 v 18:24 |
Nefunguje mi autocad na notebooku, po nainstalování to při spuštění hodí hlášku ,, přístup odepřen,, a na horní liště je ERROR:CREATEFILE(C:\DOCUME~1\MARTIN\LOCALS~1\TEMP\ADSKCLEANU P.0001). Na normálním stolním počítači mi to běží. Notebook mám Acer TM 2413 WLMi OS windows XP Home. Nevíte někdo co s tím? |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21916 |
![]() |
Jste si jist, že máte správně autorizovanou licenci?
Chyba je obvykle způsobena kolizí licenčního správce s jinou aplikací nebo narušením systému správy licencí. |
|
![]() |
|
SELM ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 25.lis.2005 Stav: Offline Bodů: 59 |
![]() |
a existuje adresář C:\DOCUME~1\MARTIN\LOCALS~1\TEMP\ ? a není tam soubor ADSKCLEANU P.0001 ? |
|
![]() |
|
SELM ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 25.lis.2005 Stav: Offline Bodů: 59 |
![]() |
Nehrál jste si s profily uživatelů?
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,330 sekund.