ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoTDS Technik

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Dean Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.pro.2005
Stav: Offline
Bodů: 10
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: TDS Technik
    Zasláno: 10.pro.2005 v 11:21
Zdarvím včechny konstruktéry!

Jelikož přemýšlíme o ubgrade Autocadu. Byl mě nabídnut spolu s autocadem produkt TDS Technik v 12. Prosím kdo s tímto produktem máte jakékoliv zkušenosti tak prosím pište!!!!

Děkuji

Zpět nahoru
EuroTec Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 299
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2005 v 09:13

Kdysi před léty jsem používal 2D malovátko, tuším že se jmenovalo Imaginer. Cenově bylo na úrovni Autocad LT, ale jádro bylo velice podobné Solid Edge. Koty i náčrty byly plně asociativní atd. Prostě paráda- kam se LT hrabalo.

K tomuto programu jsem používal TDS Technik. Už tenkrát měl velice obsáhlou knihovnu (obsáhlejší než MechSoft) Atributy včetně materiálu zvoleného při vkládání součásti se příjemě shromažďovaly v kusovníku, který byl samostatná databáze(daly se s ním dělat psí kusy) a v Cadu se vlastě jen zobrazoval. Obsahoval základní velice jednoduché výpočty, které však byly pro mne plně dostačující. Tuším že obsahoval i znalostní databáze (Strojnické tabulky).

Celý TDS byl velice jednoduchý na ovládání a už tenkrát by implementován i do Autocadu. Tuším, že se choval podobně jak popisuji víše i když jsem ho pod Autocadem neviděl běhat.

V každém případě už tenkrát to nebyla jen náhražka MechSoftu, dle mého byl v mnohém lepší. 

Milan Denk

EuroTec JKR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 899:Existuje katalog normalizovaných dílů pro AutoCAD?
Tip 307:Rok 2000 a nepočítačová zařízení
Tip 5340:Geodetická data a úlohy v Civil 3D.
Tip 12488:Chyba PowerMill - "Chyba postprocesoru – chyba při získávání verze překladače z registru"
Tip 6225:Megabyte, Gigabyte, Terabyte, Petabyte, Exabyte, Zettabyte...
Tip 13432:Jak vytvořit parametrický dynamický 3D blok v AutoCADu?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,117 sekund.