Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Hrnčíř ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 Stav: Offline Bodů: 407 |
![]() Zasláno: 12.pro.2005 v 08:31 |
Zdravím konfernci. Mám následující problém: Po delší době jsem chtěl vložit rastrový obázek, ale nic se neděje. V textovém okně (po stisknutí F2) se objevilo: C:\Program Files\AutoCAD 2004\acismui.arx nemůže nalézt potřebnou proceduru. Mám Autocad 2004 CZ, Windows XP Professional SP1. Jestli se s tím někdo setkal, prosím o radu, jak problém odstranit. S pozdravem Hrnčíř
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21916 |
![]() |
Asi jste si vypnul DEMANDLOAD.
|
|
![]() |
|
Hrnčíř ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 Stav: Offline Bodů: 407 |
![]() |
Asi to tím nebude. DEMANDLOAD je nastaven na hodnotu 3, zkoušel jsem i hodnoty 2,1 a nula, ale nic nepomohlo. Jiné hodnoty nejsou v nápovědě uvedeny. |
|
![]() |
|
![]() |
Zdravím konferenci, znovu se vracím k problému s rastrovým obrázkem. Dostal jsem následující typ: další možné příčiny jsou popsány v tipu 946: http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=946 Jelikož se jedná o VIP databázi, do které nemám přístup, prosím některou dobrou duši, jestli by se mohla podívat na tento typ a poslat mi radu na adresu hrncir@fosfa.cz Děkuji mnohokrát. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21916 |
![]() |
Přeposílání obsahu VIP tipů je v rozporu s podmínkami této služby.
Způsob přístupu k obsahu VIP tipů a podmínky jsou popsány na vip.aac-solutions.cz |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,121 sekund.