Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Filip Máčal ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 18.led.2012 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD201 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 29.zář.2013 v 21:37 |
Zdravím,mám menší problém.Koupil jsem si nový notebook od msi (konkrétně GE60 2oe) a když na něm spustím archicad tak se mi pracovní prostředí začne strašně sekat.Je to dost otravné někdy musím po kliknutí počkat i několik sekund než počítač zareaguje.Zkoušel sem verzi 15 a 17 a na obou verzích problém setrvává.Výkonem notebooku to určitě nebude spíš nějakým nastavením v archicadu.
Děkuji předem za odpověd.
|
|
![]() |
|
Stáhalík ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 28.led.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Autocad,Revit Stav: Offline Bodů: 66 |
![]() |
Archicad je třeba v porovnání s Revitem trochu pomalejší, ale záleží na velikosti projektu a paměti. Jestli ti to dělá i v prázdném projektu, tak asi Archicad běží bez akcelerace grafiky. Máš tam nainstalovaný správný driver Nvidia?
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Nechci se zastávat ArchiCADu, ale zatím mi vždy přišel v mnoha ohledech oproti Revitu svižnější.
|
|
![]() |
|
Stáhalík ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 28.led.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Autocad,Revit Stav: Offline Bodů: 66 |
![]() |
Já jsem to porovnával na jednom dost velkém projektu, který byl z historických důvodů (přechod na Revit) dělaný v obou programech. A na stejném počítači bylo prohlížení i generování v Revitu rychlejší. Možná na menších projektech je to naopak nebo záleží na nějakém nastavení v Archicadu, nevím, tam moc expert nejsem.
|
|
![]() |
|
IvanaV ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.lis.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Revit 6-2016, AutoCAD občas Stav: Offline Bodů: 296 |
![]() |
diky za tema.
Dost by me zajimalo, jak to je doopravdy. Treba nasledujicimu se mi nechce verit; neni to stale o tom, ze Revit pocita vzdy aktualni pohledy a ArchiCAD pocita/regeneruje az na vyzadani? http://www.linkedin.com/groups/ARCHITECTS-YOU-DECIDE-89922.S.274118774?view=&gid=89922&type=member&item=274118774&trk=eml-anet_dig-b_nd-pst_ttle-cn |
|
![]() |
|
![]() |
Myslíte to video od Graphisoftu? Já těmhle videím moc nevěřím, radši si to otestuju sám.
|
|
![]() |
|
Filip Máčal ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 18.led.2012 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD201 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Děkuji za odpověd.Ovladače mám nejnovější a archicad se seká i když otevřu prázdný projekt.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Příbuzné CAD tipy: | ||
Tip 2031: | ![]() ![]() | Mohu otevřít soubory .PLA nebo .PLN v AutoCADu? |
Tip 7286: | ![]() ![]() | Zadrhávající kurzor v AutoCADu ve Windows 7/8/10. |
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,227 sekund.