ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 123.000 registrovaných u nás, celkem 1.129.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
Konference CADfórum 2026 - automatizace navrhování
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoRestaurování výkresu přeuložilo xrefy do vyšší ver

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2026
Stav: Offline
Bodů: 2591
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Restaurování výkresu přeuložilo xrefy do vyšší ver
    Zasláno: 17.říj.2013 v 10:47
Zdravím všechny
Kolegyni se dnes stala poněkud podivná věc.
Pracuje na 2012, ale vzhledem ke kooperaci na této zakázce musí být všechny dwg ve verzi 2004. Proto si i nastavila ukládání na 2004.
Dnes musela restaurovat výkres, obsahující xrefy. Po restaurování sice zůstal výkres ve verzi 2004, ale všechny xrefy se přeuložily do verze 2012 !
Zároveň se v adresáři referencí objevily soubory *.adt, což jsou dle obsahu reporty restaurací, takže přitom muselo dojít i k restaurování všech xrefů.
Mně ani pokud vím nikomu jinému ve firmě se tohle ještě nestalo ...
V čem může být problém? Je nějaké nastavení restaurace, kterého jsem si ještě nevšiml, nebo "si zařádili trpaslíci"?

Děkuji za názory

PS. OS Win 7 - 64, Civil 2012
J. Mantlík

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
ARKANCE

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 22207
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.říj.2013 v 10:59
Nepoužila náhodou místo RECOVER příkaz RECOVERALL? Pak by se to zachovalo přesně takto (verzi formátu pro xrefy ovlivnit nelze).
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz emea.support.arkance.world)
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2026
Bodů: 2591
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.říj.2013 v 11:38
Jako vždy máte pravdu Smile Děkuji, zase jsme o něco chytřejší
Kolegyně se přiznala, že použila z roletky Soubor "obnovit výkres a externí reference" místo "obnovit", aniž tušila následky
PS. Já jsem existenci více příkazů na restauraci zatím nezaznamenal a zatím mi to nevadilo

J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5405:VIPRestaurování nerestaurovatelného DWG výkresu AutoCADu Mechanical.
Tip 4358:Vizuální Správce restaurování výkresu.
Tip 11866:Otevření jen určité části DWG výkresu - hladiny, pohled.
Tip 4549:Nespolehlivé PC může silně zpomalit start AutoCADu.
Tip 1874:Jak použít OnSite View na mobilním zařízení s Pocket PC 2002?
Tip 425:Při pokusu o restaurování výkresu se opakuje chyba: ARX ERROR: eNullObjectId, ERROR: Could not instantiate AecDict!

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,168 sekund.