Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
jirkassstav ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 25.říj.2013 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2011 + CADKON 2013 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 25.říj.2013 v 13:20 |
Zdravím, mám problém. Když spustím AutoCAD tak mi nechce naskočit, jakoby se zapne ale zase hned spadne dolů a vypne se, pořád do kola. Děje se to od té doby co jsem aktualizoval Win 8 na Win 8.1. Šlo by to vyřešit jinak než obnovením systému před aktualizaci...?
Děkuji za odpověď.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21889 |
![]() |
Jaká verze? 2011 co máte ve fóru v profilu? Pro Win8.1 je určený až AutoCAD 2014.
|
|
![]() |
|
jirkassstav ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 25.říj.2013 Lokalita: ČR (VY) Používám: AutoCAD 2011 + CADKON 2013 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
To je možný ale aj ta 2011 mi fungovala až do té aktualizace...
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21889 |
![]() |
Holt nová verze operačního systému...
Ale nejjednodušší cesta pro vás jako studenta (podle profilu) - stáhnout si bezplatnou aktuální verzi AutoCADu 2014 nebo AutoCADu Architecture 2014.
|
|
![]() |
|
miculkat ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 12.lis.2013 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad Mechanical 2014 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
Zdravím, mám stejný problém akorát mám Autocad Mechanical 2014 SP1. Vypisije:
KRYTICKÁ CHYBA:Unhandeled Access Violation Reading 0x0020 Exception at 6d994c12h Předem děkuji za odpověď.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Zkuste obnovit výchozí nastavení - viz funkce pod Windows tlačítkem Start, nebo zkuste AutoCAD spustit jako Administrator. Jakou tam máte grafiku?
|
|
![]() |
|
miculkat ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 12.lis.2013 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad Mechanical 2014 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
interní grafiku intel hd 4000 a AMD Radeon HD8750M.......spuštění jako administrátor už jsem zkoušel, i změnu kompatibility na win7 a win8....ani opravení aplikace přes instalátor nepomohl, nyní zkouším přeinstalovat kompletně autocad
|
|
![]() |
|
![]() |
i to nepomohlo......nevím jestli vám pomůže obsah chybo zprávy kterou vytvoří autocad
|
|
![]() |
|
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() |
zaveste sem printscreen spravy chyby
|
|
zdraví waldosinka :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Děkuji za ochotu, ale problém jsem vyřešil zpětným downgradem z win 8.1 na win 8.Možná že se k problému vrátím až nebudu tolik potřebovat Cad
|
|
![]() |
|
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() |
tak ano to bolo to najjednoduchsie riesenie :D
|
|
zdraví waldosinka :)
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,174 sekund.