Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.095.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
dusek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 09.lis.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2014 Stav: Offline Bodů: 901 |
![]() Zasláno: 12.lis.2013 v 10:21 |
Dobrý den,
proč pokaždé, když v rozpisce modelu přidám sloupec uživatelské vlastnosti se mi rozpadne stávající nastavení? Mám sloupečky nějak srovnané a když si přidám další vlastnost, tak to potom musím celé znovu přerovnávat. Díky, V. D. |
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() |
nie tak celkom rozumiem dotazu .
viete nahodit foto obrazovky? dakujem |
|
zdraví waldosinka :)
|
|
![]() |
|
dusek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 09.lis.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2014 Stav: Offline Bodů: 901 |
![]() |
Po přidání dalšího sloupce se rozvržení současných sloupců rozstřelí.
|
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() |
mne to nerobi. vzdy mi to zarovna spravne. a skusali ste to aj na inom pc ? asi to bude nieco z nadstavenim...
|
|
|
|
![]() |
|
Ľubomír Pápay ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: Slovensko Používám: AIS2009, AIS 2012 Stav: Offline Bodů: 960 |
![]() |
WALDOSINKA, nastavenie a nadstavenie sú dve rôzne veci. Sorry, ale "píli mi to uši"...používaš tento termín permanentne. Vďaka ![]() |
|
Ľubomír Pápay
Inventor 2009,2012 |
|
![]() |
|
![]() |
:D radsej piste k veci a nie riesit moj pravopis :D ale dakujem za upozornenie...
|
|
|
|
![]() |
|
Boleslav ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.led.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: dříve Solidworks, teď Inventor Stav: Offline Bodů: 341 |
![]() |
Neuplatní se tam nastavení šířek sloupců ze stylu?
|
|
![]() |
|
![]() |
to by sa aj tak nemalo menit
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Jak to myslíte? Ve stylech jsem nic o tomto nenašel. Nejde o to, že by se měnila šířka, ale že se to celé zpřehází.
|
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
![]() |
pripadne prezriet nadstavenie v iZostave
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Abych byl přesný, tak teď jsem zjistil, že když se to rozkočí, tak se za sebe nejdřív seřadí iVlastnosti modelu a pak vlastnosti z "Přidat sloupce uživatelské iVlastnosti". Zkoušel jsem nějak pohybovat s pořadím, ale nejde mi to.
|
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
![]() |
kliknite pravym a vlastne nadstavenie a potom mozete zo stlpcami hybat
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
nechápete problém, já vím, že mohu se stlpcami hýbat, dokonce je mám i rozhýbané, problém je v tom, že přidám-li nový stlpec, tak se mi stávající stlpce seřadí podle defalutního nastavení.
|
|
Václav Dušek
|
|
![]() |
|
![]() |
Neviem ci na to nefunguje funkcia uzamknut rozpisku ale neviem kde to je
|
|
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,242 sekund.