Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3944 |
![]() Zasláno: 29.lis.2013 v 09:02 |
V Revit 2013 se mi přestalo zobrazovat okno materiálového editoru. Neotevře se ani z menu, ani při editaci materiálu např při editaci stěny. Vše ostatní funguje. Změna hw akcelerace nepomůže. Kde to ještě lze ovlivnit? Společná instalace s R2014, kde žádný problém není. Že by taky .net4?
|
|
![]() |
|
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() |
a nefunguje vam to ani cez prikaz MATERIALS ?
|
|
zdraví waldosinka :)
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21908 |
![]() |
Nemůže být okno/dialog mimo obrazovku?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3944 |
![]() |
Taky mi to tak připadá (běží to na dvou monitorech) ale i když jsem to přepínal na jeden monitor, tak se nikde neobjevil (což u většiny panelů pomůže). Trochu ale mne mate, že nedochází k žádnému zadrhnutí, což je u panelu materiálů v R2013 nedobrým zvykem. Prostě to jen jakoby nezareaguje na kliknutí.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
|
![]() |
|
Koudys ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 09.dub.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: REVIT Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
Toto se mi s materiálu u Revitu 2013 také přihodilo. Poznávacím znakem bylo i to, že se v realistickém zobrazení nemapovaly vůbec žádné textury.
Bohužel jsem původní instalaci neprováděl já, takže nevím, jestli už tam nebyl problém. Revit 2014 tam nebyl. Nicméně pomohla kompletní odinstalce a nová instalace RVT 2013. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Přesně to samé...
|
|
![]() |
|
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() |
vidim to jedine na reinstal :P
|
|
zdraví waldosinka :)
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,225 sekund.