Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
CADCAPONE ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 13.lis.2012 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 72 |
![]() Zasláno: 02.pro.2013 v 07:03 |
Dobrý den.
Potreboval by som radu ako spustiť inventor. Mám užívatelské konto "ja" vo Win 7 a nefunguje mi tam rýchle vyhladávanie ale ale inventor 2013 spustiť ide. Mám tam nainštalovaný aj 2011 koli kolegom za zahraničia aj ten ide spustiť. Ako sa mám správne medzi nimi prepínať ked potrebujem raz INV2013 a potom zas INV2011? Problém je v tom že správca siete mi vytvoril nové užívatelské konto "nové" a nejde mi spustiť žiadny inventor ale rýchle vyhladávanie mi už funguje? Treba niečo preinštalovať? Ďakujem za radu moc by mi to pomohlo. |
|
![]() |
|
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() |
nejde to jednoducho cez ctrl+tab?
|
|
zdraví waldosinka :)
|
|
![]() |
|
CADCAPONE ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 13.lis.2012 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor 2016 Stav: Offline Bodů: 72 |
![]() |
Tomu som nerozumel? Čo s tým mám urobiť a kedy?
|
|
![]() |
|
waldosinka ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 30.zář.2013 Lokalita: Slovensko Používám: Inventor2009, AutoCAD2009, Inventor2014 Stav: Offline Bodů: 489 |
![]() |
ALT + TAB: Prepnutie medzi otvorenými programami
CTRL + TAB: Prepnutie na ďalšie podriadené okno programu s rozhraním MDI (Multiple Document Interface). |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
To nejde.
|
|
![]() |
|
![]() |
zname je LoMan - správca layoutov - rýchle prepínanie medzi layoutmi, triedenie layoutov
ale co sa tyka prepinanie programov malo by vam fungovat hore uvedene ALT+TAB |
|
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21906 |
![]() |
Naše aplikace LOMAN je pro AutoCAD, dotaz se týká Inventoru.Při střídání starších verzí Inventoru bylo potřeba nechat Inventor znovu zaregistrovat (registrace DLL knihoven), což mohlo vyžadovat administrátorská oprávnění. Jinak ale střídání verzí není problém. Pokud vám nefunguje, proveďte opravnou instalaci.
|
|
![]() |
|
![]() |
:) hopsla to je pravda.... ale jednoznacne striedanie okien tzv. prepinanie by malo fungovat. tak ak reinstal nepomoze tak potom uz neviem kde je problem :) drzim palce a skore vyriesenie
|
|
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,430 sekund.