ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoCivil3D 2012 na integrované grafice

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jtt03 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.led.2008
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Civil 3D 2012
Stav: Offline
Bodů: 18
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Civil3D 2012 na integrované grafice
    Zasláno: 13.pro.2013 v 09:21
Zdravím, řeším upgrade domácího PC s velmi omezenými prostředky. Mám navrženu sestavu:

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_1Z2P011HIW011YXN0118BE011KXK011T3N011PRD01

Vzhledem k omezeným prostředkům potřebuji sestavu koupit po částech s pár měsíčním odstupem. V podstatě jediná možnost je, že pořídím sestavu bez grafické karty (pojedu na integrovanou grafiku) a GK dokoupím později.

A teď k dotazu. Procesor má integrované grafické jádro HD Graphics 4600. Bude grafika nějak obstojně zvládat AutoCAD? Pracoval jsem v CADu na NB s integrovanou grafikou na procesoru Corei5 2430M (Ivy Bridge) - grafické jádro Intel HD graphic. A grafika opravdu nestíhala, takřka při každém příkazu padala. Až když jsem povypínal co se kde dalo, tak se práce stala snesitelnější.

Nevím jak moc velký výkonový rozdíl je u HD Graphic a HD Graphic 4600. Pokud by ta 4600 také ještě nestíhala, musel bych nějak přehodnotit celou konfiguraci. Děkuji.
Zpět nahoru
KMachálek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 07.říj.2004
Stav: Offline
Bodů: 175
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.pro.2013 v 09:32
Já myslím že vám to s tou integrovanou grafikou bude taky fungovat. Rychlost asi nebude nic moc, ale padat by to nemělo. Taky jsem doma provozoval Civil 3D 2013 na Intel HD.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12276:VIPInventor 2020 - nastavení emulace grafiky, výkon grafiky.
Tip 9801:AutoCAD nebo Civil se spustí s nesprávnou grafickou kartou (2015+).
Tip 9366:Pád Inventoru či AutoCADu 2013/2014 či ReCap na počítačích s dvěma grafickými kartami, přepnutí grafiky.
Tip 10927:Nechtěné zobrazení čerchovanou čarou.
Tip 11694:Havárie Inventoru: Ovladač grafického adaptéru přestal reagovat.
Tip 10765:Proč mi DWG výkres z AutoCADu Civil 3D zobrazuje proxy varování v AutoCADu LT?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,305 sekund.