Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Dirrk ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 13.dub.2008 Používám: AutoCAD2007 Stav: Offline Bodů: 15 |
![]() Zasláno: 30.led.2014 v 10:26 |
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda se někomu stalo něco podobného a jak tento problém vyřešil. V Autocadu při vykreslování mi najede vykreslovací model, nastavím tiskárnu (PDF creator), a pak vyberu okno pro výběr a po výběru se pak nabídka klasicky vrátí do vykreslovacího modulu ale už nic nejde nastavit a ani autocad nereaguje, po rychlém zmáčknutí ESC se vykreslování zruší, pokud ovšem nechám déle nabíchat v domění, že výkres je velký a proto asi vykreslování nabíhá dlouho se mi poté již ani tlačítko ESC nereaguje a CAD musím zrušit ve správci úloh. Závěr je takový že pokud chci neco vykreslit tak musim daný výkres označit hodit do schránky a poté zkopírovat do nového souboru. I kdyz jsem zkoušel rozvrzení, také ten samý problém s vykreslováním. Nevíte někdo jak z toho ven? aby to normálně šlo? Děkuji za odpověď |
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Nemáte len zakryté okno súboru pre Uložiť ako... Ak nie, tak ešte môže byť poškodený súbor (RECOVER), alebo si pozrite, či máte aktuálny Service Pack. |
|
![]() |
|
Dirrk ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 13.dub.2008 Používám: AutoCAD2007 Stav: Offline Bodů: 15 |
![]() |
Bohužel nemám, je to pořád stejné, otevřu vykreslování vyberu oknem výkres a pak už nic....při rychlém ESC se dostanu zpátkiy do modelu v CADU ale pokud to necham déle běžet u vykreslování tak už CAD musím zavřít jen přes správce.
Zkoušel jsem restaurovat.....nechal jsem to běžet, a restaurování proběhlo v pohodě teda bylo vše zachráněno ale když najíždí infomativní text u restaurování tak se cad také zasekne (nebo spíš běží hodiny s takovou tou šedou folii přes okno)....a musím přes správce vypnout. |
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
Tlačte cez "DWG to PDF" tlačiareň a pôjde Vám to bez problémov (dúfam)
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak jsem zkoušel ale opět vyber okna a pak už nemužu nic upravit jak např. měřítko, zaškrtnou centrovat, orientaci a ani ok ci storno....
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,375 sekund.