Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
slasid ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |
![]() Zasláno: 17.bře.2014 v 14:44 |
Musel jsem přeinstalovat autocad 2014.
Vyexportoval jsem si před reinstalací nastavení a snažím se pomocí Importu nastavení aplikace AutoCAD 2014 naimportovat původní nastavení, ale po vybrání zip souboru "ticho po pěšině", prostě dál už se nic nestane. S.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
To je divné, ten proces je docela bezpečný. Pokud ale máte rozsáhlou konfiguraci, může trvat několik minut. Když tak se podívejte dovnitř onoho ZIP souboru, co všechno se bude přenášet.
Upravil Vladimír Michl - 17.bře.2014 v 15:12 |
|
![]() |
|
slasid ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |
![]() |
Zip má cca 5 MB.
Netuším zda je to moc či málo. S.
|
|
![]() |
|
![]() |
Hmm, tak ani po hodině nic.
S.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Nezůstal vám viset dialog importu pod jinými okny nebo mimo obrazovku? 5MB je málo.
|
|
![]() |
|
![]() |
Právě že nikde není.
S.
|
|
![]() |
|
![]() |
Prostě jako kdyby proces bez varování zkolaboval.
S.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Při tom exportu vám to žádnou chybu nehlásilo? Můžete zkusit také synchronizaci nastavení přes účet Autodesk 360 - přenáší podobné údaje (viz
ONLINESYNC).
|
|
![]() |
|
![]() |
Žádnou chybu to nehlásí.
A synchronizace přes 360 "mě štvala" (není asi cílem popisovat proč), takže jsem ji měl vypnutou. Čili ani to není cesta :-(. S.
|
|
![]() |
|
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
Chystám se k reinstalaci celého PC a čeká mě také přenos nastavení ACADu LT na "nové" PC. Je tedy nějaký ověřený postup, jak o všechna nastavení nepřijít? Když jsem si vyexportoval přes "Migrace uživatelských nastavení" -> "Export nastavení ... " soubor ZIP tak má necelé 4MB. p. Michl zmiňoval, že je to málo... Jak tedy při přenosu správně postupovat? |
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Firestone ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 09.úno.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: převážně LT verze ACADu Stav: Offline Bodů: 294 |
![]() |
Tady bych taky rad pridal neco do kotliku zkusenosti...
Je to bezna vlastnost, ze nelze migrovat nastaveni v ramci jedne verze ACADu LT mezi x86 a x64 verzi? Konkretne se udelala migrace z x86 verze a x64 to neschroustla, jakoby bych ji podstrkoval migraci z jine verze ACADu LT. Presnou hlasku uz bohuzel nemam k dispozici :( |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Migrace mezi 32- a 64-bitovými verzemi byla řešena myslím až ve verzi 2013 nebo 2014.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
Já naštěstí nebudu řešit přechod mezi 32/64bit verzí. Co je vhodnější pro tu reinstalaci. Ten export přes migraci nebo online? U toho online si ale nejsem moc jistý, protože mi to tady každou chvilku hlásí "chyba synchronizace" :-( Kde si mohu na serveru 360 zkontrolovat, že tam jsou ta nastavení uložena?
|
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Měly by fungovat obě cesty, tu lokální máte více pod kontrolou. Online přenos se ukládá mimo sekci Dokumenty, takže z prohlížeče Autodesk 360 se na tato data nedostanete.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Na začátku tohoto vlákna jste psal, že velikost toho přenosového souboru 5MB ja malá. Já mám soubor necelých 4MB. Bude to OK?
|
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
V případě LT je to OK.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Tož se na to vrhnu. Děkuji
|
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Firestone ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 09.úno.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: převážně LT verze ACADu Stav: Offline Bodů: 294 |
![]() |
Predpokladam, ze v pripade novejsich verzi se bude postupovat pri migraci stejne a nebude treba nejakeho specifickeho postupu mezi jednotlivymi bitovymi sestavenimi ACADu LT... |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,170 sekund.