Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
radim.blatak ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 06.úno.2010 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCAD2007 Stav: Offline Bodů: 11 |
![]() Zasláno: 20.bře.2014 v 13:58 |
Při zadání příkazu BCOUNT z ExpessToolsu mi příkaz nic nedělá. Při zadávání příkazu je videt, že ho atocad zná, ale po odentrování se nic nestane. Nedá mi možnost označit část výkresu pro výpis bloků. Co je špatně?
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
Používáte standardní verzi BCOUNT nebo naši verzi doplněnou o podporu dynamických bloků? Napíše to "Inicializuji"? Na začátku to projíždí tabulku bloků, takže jestli máte nějaký výkres zamořený tisíci bloků, může to chvíli trvat.
|
|
![]() |
|
radim.blatak ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 06.úno.2010 Lokalita: ČR (OL) Používám: AutoCAD2007 Stav: Offline Bodů: 11 |
![]() |
Zkusil jsem použít původní verzi, ale nic to nedělalo. Potom jsem si nainstaloval verzi rok 2012, kterou jsem našel na zahraničním fóru a taky nic nedělá. Mám to v pokusném výkresu, kde je asi 10 různých bloků.
Při psaní příkazu je vidět, že ho autocad zná, protože mi ho nabídne. Po odentrování příkazu se nestane vůbec nic. Jako kdybych odentroval prázdný řádek. |
|
![]() |
|
![]() |
Teď jsem si stáhl vaší verzi a taky nic.
Píše mi to chybovou hlášku: no function definition: ACET-ERROR-INIT Něco dělámšpatně, ale nevím co. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21899 |
![]() |
To vypadá, že jsou nějak chybně načtené Express Tools. Určitě nedoporučuji používat odněkud stažené verze Express Tools, je potřeba mít tu verzi, která je součástí toho kterého AutoCADu (na instalačním médiu).
|
|
![]() |
|
![]() |
Expres tools mam originál. stáhl jsem si jen soubor count.lsp. Teď tam mám ten váš. Zkusím přeinstalovat Express tools a uvidím.
|
|
![]() |
|
![]() |
Už to šlape. Problémbyl v tom, že i když byly nainstalované Express Tools, nebyly nastavene cesty k podpůrným souborům. Sice nechápu proč, ale hlavně, že už to jde.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,160 sekund.