Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.094.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() Zasláno: 31.bře.2014 v 08:19 |
Zdravím,
dostal jsem oznámení, že si mohu stáhnout Mechanical 2015. Jenže se mi na můj 32-bitový počítač nedaří nainstalovat nový Download Manager. V průběhu instalace mi nahlásí, že DLMGuardian.exe není platná aplikace typu Win32. Zkusil jsem odinstalovat, ale při druhém pokusu jsem dopadnul stejně.
Je mi jasné, že 32-bit je na ústupu, ale když už to na stránkách Subscription je, mělo by to IMHO fungovat. Má někdo stejnou zkušenost? Jde to na 64-bit? |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Seiner ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (PA) Používám: Mechanical 2017, Inventor 2017 a starší Stav: Offline Bodů: 1662 |
![]() |
Tak jsem zkusil staženou instalaci ADM nasadit na 64-bit počítač a vypadá to, že to jede.
Není to diskriminace
![]() |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21914 |
![]() |
AutoCAD Mechanical 2015 podporuje i 32bitové verze Windows - viz:
ale problém může být s tím Akamai Download Managerem (obecná web komponenta) - když tak zkuste metodu Browser Download
|
|
![]() |
|
![]() |
Myslel jsem, že jsem to napsal jasně. Ano - nedaří se mi nainstalovat ten ADM. Na té 64-bitové stanici mi to instalaci stáhnulo. Měl jsem vybráno "Download Now" a přesto když jsem se ke stanici vrátil, byla rozjetá instalace a jinou volbu jsem neměl. Ale já potřebuji mít staženou instalaci. Takže teď se pokusím najít, kam se to stáhlo a když neuspěju, tak nový pokus.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Jan ŠKROBÁČEK ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD, Inventor Stav: Offline Bodů: 35 |
![]() |
Dobrý den,
toto jsou podle informací z helpdesku anglické verze. Naše firemní politika ale neumožňuje stáhnutí tak velkého množství dat. Loňský rok jsem si nechal poslat ze subscription centra instalační media ( v české verzi ). Jak to bude letos - mám počkat s posláním medií, až budou české verze ? Nebo budou potom zvlášť jazykové balíčky ? Díky. Jan Škrobáček
|
|
![]() |
|
![]() |
Aha - už to vidím. Je tam taková šedá hnida, co vypadá jako složka... Moje chyba.
|
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
![]() |
2. To teda budete mít s Autodeskem do budoucna asi těžké - tlak na stahování místo zasílání médií je evidentní. Jen si úplně nejsem jistý, jak se dá omezit objem stahovaných dat, pokud to není přes mail. Ale já mám server už poněkud z módy (2003)
3. Předpokládám, že současný stav s jazykovými baličky bude zachován - přijde mi to praktické a třeba naši situaci to značně zjednodušuje (předtím jsme museli dělat language swap kvůli požadavku zahraničního partnera a v licencích pak aby se **** vyznalo) Upravil Seiner - 31.bře.2014 v 09:51 |
|
Vítězslav Seiner
Chrudim |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21914 |
![]() |
České verze zatím nejsou - o jejich postupném uvolňování budeme tradičně informovat na stránce:
Opět budou k dispozici plné verze nebo samostatné language packy. Ohledně možnosti nechat si zaslat média se podle mně nic nezměnilo, ale raději prověřím.
|
|
![]() |
|
Jan ŠKROBÁČEK ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD, Inventor Stav: Offline Bodů: 35 |
![]() |
Děkuji pane Michl.
S pozdravem JS
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Volba médií by měla být stále jako volba preferencí v účtu koordinátora subscription pro váš kontrakt - viz starší pokyny na: |
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Pokud by zasílání medií úplně zrušili, tak to by bylo zlé.
Stahovat instalaci přes 2 mego bezdrát, by bylo asi tak na týdenní dovolenou. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,180 sekund.