ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Jak novinky řešení Autodesk a ARKANCE ovlivní budoucnost strojírenství
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoLicence a SUB

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
marko10 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.lis.2011
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
REVIT
Stav: Offline
Bodů: 74
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Licence a SUB
    Zasláno: 05.dub.2014 v 10:12
Dobrý den,
jak prosím vypadá současný pohled licencování Autodesku v návaznosti na SUB.
Mám platný SUB na BDS2014 v červnu končí. Proč Autodesk neumožňuje mít platnou licenci na veškeré nově vycházející produkty např. AutoCAD 2015 před vypršením platného SUB, pro odzkoušení atd...Proč musím čekat až na den D - trochu málo muziky za hodně peněz :).

Děkuji za odpověď.      
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Implementujeme řešení Autodesk
Bodů: 21889
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.dub.2014 v 11:31
Nevím, jestli jsem dobře porozuměl dotazu, ale v rámci Maintenance Subscription (nebo Subscription CS+) máte veškeré jeho výhody po celou dobu kontraktu, na termín vypršení čekat nemusíte. Jakmile bude uveden Building Design Suite 2015 (viz termíny, tipuji že čeká na Revit, takže cca týden), můžete si jej stáhnout okamžitě. Jiné aplikace si lze nainstalovat na odzkoušení formou Trial verze.
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
Zpět nahoru
marko10 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.lis.2011
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
REVIT
Bodů: 74
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.dub.2014 v 11:56
Myslím tím, že po uvedení verze 2015 třebas i v ANG mutaci mi po přihlášení na SUB centru se neobjeví možnost stažení, přesněji se neobjevila možnost stažení v minulém období. Musel jsem počkat až bude k dispozici česká verze celého kompletu. Asi to chápu špatně. Ale doufám že i když mám zakoupen SUB na celý balíček a nyní je k dispozici nová verze AutoCADu tak po stažení si mohu s předstihem aktivovat licenci.   
Děkuji
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8840:Kvadratický moment průřezu součásti v Inventoru.
Tip 10534:Velikost teplotního roztažení z Nastranu In-CAD je příliš vysoká.
Tip 3308:Jak ozrcadlit sestavu nebo podsestavu Inventoru?
Tip 8440:Jak vypnout zobrazení kót v prostředí náčrtu Inventoru?
Tip 4687:AutoCAD "zapomene" nastavení automatického ukládání.
Tip 8924:Znáte příkaz AI_DOWNLOAD_LANGUAGE_PACKS?

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,613 sekund.