Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
martinmin ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 14.úno.2014 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCad2011 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() Zasláno: 08.kvě.2014 v 17:19 |
zdravím vás .. prosím vás nevie mi niekto poradiť ..?? mám taký problém, že na jednom výkrese v ac 2013 mám ako pozadie daný gradient... lenže keď to uložím do pdf tak gradient mi tam nezobrazuje a neviem ako to nastaviť aby to tam bolo ... nakoľko z pdf to budem tlačiť a bol by som rád keby to tam bolo....ďakujem za odpovede
![]() |
|
![]() |
|
johny ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 24.led.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: C3D 2024 Stav: Offline Bodů: 1741 |
![]() |
Nemáte to v hladině defpoints či tak něco? Hatch-Gradient je normálně tisknutelný.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Je to standardní tisk rovnou do PDF, ne přes nějaké shareware drivery? Z 2D pohledu?
|
|
![]() |
|
martinmin ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 14.úno.2014 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCad2011 Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
ja aj ked dám ten gradient do inej hladiny ako nula tak mi to tiež nejde zobraziť :D
|
|
![]() |
|
johny ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 24.led.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: C3D 2024 Stav: Offline Bodů: 1741 |
![]() |
Když to změníte na jednoduchý typ šrafy, tak to vytisknete?
Na jiném stroji/autocadu/pdf driveru to taky nevytisknete? Btw. skoro nejjednodušší bývá to trochu promazat, nebo nechat jen ten gradient (aby ten problém přetrval) a připojte ho sem na forum.. (nebo třeba i jako personal message)
|
|
![]() |
|
![]() |
tu si to skúste pozrieť lebo skúšal som už všetko |
|
![]() |
|
![]() |
Mě to funguje bez problému (Acad2014/DWGtoPDF). Používáte ale CTB, zkusil jste to vytisknout s (neupraveným) acad.ctb?
Případně používejte STB výkres...
|
|
![]() |
|
![]() |
dovoľte mi takú malú .. možno sprostú otázku ... kde to zmením alebo nastavím to ctb výkres ??
|
|
![]() |
|
![]() |
V Plot-Dialogu, ten zvětšete šipkou vpravo dole, pak vpravo nahoře jsou Plot Style Table... Ale vidím, že to asi aktivně nepoužíváte, proto bych vám spíš doporučil výkres hodit do STB. To udělejte tak, že založte nový výkres ze šablony AcadIso - Named Plot Styles a všechno co máte v tom původním do něj zkopírujete na původní souřadnice (prvně si samozřejmě rozsviťte a odemkněte všechny hladiny...) |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.