Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Honza ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Stav: Offline Bodů: 85 |
![]() Zasláno: 30.čvc.2014 v 10:10 |
Ahoj,
mám soubor, kde je ve výkresovém prostoru výřez. Mám zapnuté všechny hladiny a přesto výřez nezobrazí hranici - nemohu ho vybrat a upravit. Z výkresového prostoru jsem vymazal vše mimo výřezu. Když dám vybrat vše, mám vybraný výřez a je v zapnuté hladině. Při příkazu _audit nenajde chybu. Výřez byl vytvořen v Acadu LT 2007. Nevíte, co s tím? ![]() Děkuji Honza |
|
WIN 2000, ACAD 2000 až 2004
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() ![]() |
Opravujem stačilo spustiť _.VPMAX a _.VPMIN
na zregenerovanie zobrazenia.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21891 |
![]() |
Výřez je oříznutý, ale asi nějak divně. Nejjednodušší bude ho smazat a vytvořit znovu.
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
V Layer properties manager si zapnite tlačiteľnosť hladiny $-Vpt v rozvržení a odmrazte ho.
Hladinu som premenovala bez toho dolára a spustite _.VPMAX a potom _.VPMIN Už mi ho kreslí normálne. Pravdepodobne máte spustené zobrazenie Rozvrženia tak ako sa bude tlačiť a preto ho nevidíte.
|
|
![]() |
|
Honza ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Stav: Offline Bodů: 85 |
![]() |
Že je divný, to už vím.
Ale v původním souboru je mnoho různých výkresových prostorů s tímto výřezem v různých modifikacích. Smyslem mého dotazu je najít způsob, jak tyto výřezy upravit. Smazání výřezu a vytvoření nového + modifikace je docela dost práce a času. Netuším, jestli v novějších verzích autocadu nejsou vlastnosti, které by hranici výřezu upravovali. A autora souboru se budu moci zeptat až za cca 14 dní. |
|
|
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() ![]() |
Opravujem stačilo spustiť _.VPMAX a _.VPMIN
na zregenerovanie zobrazenia.
|
|
![]() |
|
![]() |
A kde se nastavuje "Pravdepodobne máte spustené zobrazenie Rozvrženia tak ako sa bude tlačiť" ?
Omlouvám se, ale asi mám ACAD 2004 a toto nastavení nepoužívám. Tak si s tím nevím rady. |
|
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21891 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
David.B ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.lis.2013 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Draftsight Stav: Offline Bodů: 10 |
![]() |
Už jsem se s takovým případem u jednoho výkresu setkal. Bylo to tím že výkres prošel přes nějaký Intellicad nebo Zwcad a ten ho poškodil. Tehdy bylo výřezů jen pár takže jsem je udělal znova.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,176 sekund.