Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3953 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoNezobrazuje se jeden díl

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kmasek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 12.bře.2007
Lokalita: ČR (JM)
Stav: Offline
Bodů: 198
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nezobrazuje se jeden díl
    Zasláno: 02.zář.2014 v 08:27
Dobrý den,
mám sestavu asi 1000 dílů.
Na výkrese této sestavy se jeden díl z podsestavy zobrazuje neviditelnými čarami, přitom by měl být viditelný. Pokusy s vypínáním a zapínáním viditelnosti k ničemu nevedly.
Díl totiž chybí (nevím proč) ve stromové struktuře na výkresu.
Sestava je v pořádku, rozpiska i kusovník na výkrese tento díl obsahují. Na výkrese podsestavy je taky vše správně.
Tak si ze mě asi dělá Inventor srandu.
Nemáte s tím někdo zkušenost.
Děkuji za případné odpovědi.



Zpět nahoru
Boleslav Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
dříve Solidworks, teď Inventor
Stav: Offline
Bodů: 246
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.zář.2014 v 08:54
Nemáte ten díl prostě jen označený jako referenční?
Zpět nahoru
Radek001 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 10.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017 / Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 421
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.zář.2014 v 08:54

Kdysi dávno se mi stalo něco podobného. Myslím (už si nejsem jistý), že došlo k nějaké manipulaci se souborem toho dílu mimo Inventor (přejmenování, přesunutí do jiného adresáře...). Tehdy jsem to vyřešil nejjednodušším způsobem, co mě napadl - díl jsem ze sestavy vymazal a vložil znovu.

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16320
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.zář.2014 v 09:35
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,577 sekund.