Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
ml2003 ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 12.pro.2012 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2015 Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() Zasláno: 04.zář.2014 v 11:30 |
Po nainstalování Inv.2015 jsem chtěl vyzkoušet jak funguje převod do Dxf r.2000. Ale místo převodu mi pořád vyskakuje hláška : Nebylo možné otevřít soubor šablony DWG. Zkontrolujte cestu a krok opakujte.
V možnostech je nastavena cesta standartně do C:\User....Templates, jak to nastavil instalátor. Zkusil jsme i otevřít šablonu DWG v Templates, bez problému i šla uložit, ale jak chci uložit do DXF r.2000, tak vyskakuje pořád jen ta samá hláška. Hledal jsem i v helpech, ale bez úspěchu. Neporadí někdo co s tím? Děkuji předem za radu.
|
|
![]() |
|
Radek001 ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 10.dub.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 / Autocad 2017 Stav: Offline Bodů: 511 |
![]() |
Zkusil jste převod do DXF novějšího formátu? S jakým výsledkem? |
|
![]() |
|
Radek001 ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 10.dub.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 / Autocad 2017 Stav: Offline Bodů: 511 |
![]() |
Zkusil jsem si převod do DXF2000 pomocí fce "ulož kopii jako", ale bez použití šablony. Šlo mi to bez problému. Zkuste tedy převod bez šablon. Zdravím.
|
|
![]() |
|
Boleslav ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.led.2009 Lokalita: ČR (Pha) Používám: dříve Solidworks, teď Inventor Stav: Offline Bodů: 340 |
![]() |
Export do DXF 2000 u mě také funguje.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 12.pro.2012 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2015 Stav: Offline Bodů: 13 |
![]() |
Ukládám přesně jako vy, tj. fce "uložit jako-->>uložit kopii jako" ale nerozumím tomu bez použití šablony, to mi to tam nikde nenabízí. Vyzkoušel jsem ve všech rocích a neukládá to ani v jednom.
|
|
![]() |
|
![]() |
Při ukládání vám dialog nabídne volbu šablony. Zkuste tedy export bez šablon. Sice to neřeší problém se šablonou, a možná to bude stačit.
Zdravím. R.Š. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Vámi zvýrazněné okno mám prázdné tak jako vy, přesto to pořád dělá.
S pozdravem Láslo M.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.