Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
mr.chain ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 13.kvě.2009 Lokalita: ČR (HK) Používám: Inventor2015,CadKey,Vault Professional Stav: Offline Bodů: 140 |
![]() Zasláno: 22.říj.2014 v 15:07 |
Dobrý den,
snažím se vytvořit si postup vytváření velkých sestav, skládaných z jednotlivých dílů. Kvůli snížení HW náročnosti. Jako první zkouším variantu s podsestavama. Modelování i práce s výkresem je v pořádku. Ale problém nastvává při vytváření položek do Vaultu. Potřebuji, aby podsestavy, které tam mám kvůlí snížení hardw.nároků a neodpovídají technologii výroby, nebyly v rozpisce vidět. Tady se nabízí možnost rozpisky "pouze součásti", ale to mi rozhodí na součásti i svařence. Navíc při vytváření pložek ve Vaultu, se vytvoří položky i těm podsestavám. Takže Vault rozpisku "pouze součásti" nebere vůbec v úvahu. Dělám něco špatně nebo toto není ten správný směr? AI2015, VP2015, Win7, E5-1620v2, RAM32GB, K4000 |
|
Nejsem konstruktér, jsem obkreslovač...
|
|
![]() |
|
Martin Číp ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 19.úno.2014 Lokalita: ČR (MS) Používám: PRDS Ultimate Stav: Offline Bodů: 8 |
![]() |
Dobrý den,
V rozpisce sestavy(modelu) můžete nastavit/změnit strukturu rozpisky jako DĚLÍCÍ. Tímto dosáhnete toho, že v rozpisce bude pod daty modelu jako konkrétní podsestava jako 1 položka. Ve Strukturované rozpisce bude tato podsestava již rozložena na jednotlivé dílce. Tedy z důvodů uspořádaní ve stromě modelu a další Příkladem toho může být šroubový spoj, který vytvoříte pomocí Design Akcelerátoru. Ve stromě se bude jevit jako podsestava. Ve strukturované rozpisce či kusovníku budou jednotlivé části jako samostatné položky.
|
|
![]() |
|
mr.chain ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 13.kvě.2009 Lokalita: ČR (HK) Používám: Inventor2015,CadKey,Vault Professional Stav: Offline Bodů: 140 |
![]() |
Díky, opravdu to funguje.
|
|
Nejsem konstruktér, jsem obkreslovač...
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,621 sekund.