Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() Zasláno: 11.lis.2014 v 13:48 |
Mam nainstalovanou snad poslední verzi RECAPu 1.4.1.7 a stále se mi nedaří importovat data ve formátu .FLS.
Jde to nějak vyřešit, nebo jen čekat a čekat, že to někdy půjde? Díky |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
FLS obvykle fungují - hlásí to nějakou chybu nebo to jen nic nenačte? Z čeho pochází ten FLS soubor? Jakou má verzi Faro formátu? Jsou na onom počítači nainstalované nějaké nástroje Faro?
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1803 |
![]() |
Bohužel moc toho nevím.
- Žádnou chybu nic nehlásí, prostě se vše tváří načteno, ale neni. Projekt je prázdný nic v něm není. Když načítám jiný formát (mimo formátů FARO) vše v pohodě. - Na PC nejsou naistalovány žádné nástroje FARO. - Mělo by se jednat o poslední verzi formátu FLS. Z formátů FARO nenačně žádný. - Z jakého programu soubor pochází se mi zatím nepodařilo zjistit, ani typ scaneru. Jiný soft, co jsem zkusil jede bez problému. Škoda zatím. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21898 |
![]() |
Zkuste prosím odregistrovat a znovu zaregistrovat DLL soubor:
c:\Windows\WinSxS\amd64_faro.ls_1d23f5635ba800ab_1.1.502.0_none_347e8ae1032f54af\iQOpen.dll popř. (pokud existuje): c:\Windows\WinSxS\amd64_faro.ls_1d23f5635ba800ab_1.1.503.3_none_34818da5032c9ddb\iQOpen.dll Tedy (jako Administrator) v oné složce spusťte DOS příkaz: regsvr32 iQOpen.dll -u a regsvr32 iQOpen.dll Upravil Vladimír Michl - 11.lis.2014 v 17:02 |
|
![]() |
|
![]() |
Děkuji za odpověď, naštěstí už nemusím toto provádět.
Někde,něco asi kousnuto, ikdyž tyden je dlouho. Několikrát jsem data přehrával, stahoval znovu. A ted nakonec z ničeho nic se povedlo. Asi už konečně počítač dostal strach, že poletí z okna. |
|
![]() |
|
![]() |
Tak přišel další zádrhel.
Dostal jsem další FLS soubory - tentokrát verze 5.3 vytvořené programem SCENE. Tyto soubory bohužel importovat opět nejdou. Z předchozí verze šli. Našel jsem info, že musím doinstalovat SCENE IMPORTER (SDK) 5.3. Je potíž pouze v tomto SDK, nebo to RECAP umí i bez toho, a chyba je zase někde u mě? |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Zkuste prosím přeregistrovat ještě tento DLL soubor:
regsvr32 faro.ls.sdk.dll Ale pokud je to nějaké novější varianta Faro souboru verze 5.3, je možné, že bude potřeba aktualizovat ten Scene importer (SDK).
|
|
![]() |
|
![]() |
Děkuji za odpověď, nemam zní radost.
Asi budu muset, pokud to nezapracují přímo do recapu. |
|
![]() |
|
![]() |
Tak nastal další problém.
Importované body se neukládají do pozic, ve kterých by měli být, tj. celý scan je třeba o metr posunut jak výškově tak směrově. Mam instalovanou verzi 1.4.2.8. Když to pustím v jiném programu, který s mračny bodů dokaže pracovat tak je vše v pořátku. |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,284 sekund.