Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Kroupík ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 09.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 175 |
![]() Zasláno: 27.led.2006 v 14:17 |
Zdravim. Kolegyne potrebuje popsat mistnosti a udelat legendu, ja pouzivam nastroje Cadkonu,tak nemam problem, ale kolegyne se musi spokojit s nastroji ADT a DT+. Celkem uz je nam to jasne, ale nemuzeme prijit na to jak prepsat plochu mistnosti, kdyz nam zmerenena plocha dle krivky z nejakeho duvodu nevyhovuje (napriklad mistnost u ktere je ve prostred napriklad schodiste, ktere chci od plochy odecist). Dale jak secist plochy nekolika mistnosti pod jedno cislo mistnosti. A nakonec posledni dotaz, jak nastavit aby se mi cisla mistnosti automaticky pricitali a nemuseli jsme kazde cislo prepisovat. Mozna ze to nelze, vychazim jen z toho co umi Cadkon. Predem dik za pomoc.
|
|
Kroupík
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
pokud vim, tak cadkon umi ve vykazech navic jen to, ze do tabulky umi pridat obrazky dveri a oken. v adt lze:
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Kroupík ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 09.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 175 |
![]() |
Diky za nasmerovani tim spravnym smerem. Jako zacatecnik v mnohych smerech jeste tapu. Pomoci space jsme vyresila odecitani i pricatani ploch (predtim jsem pouzivala pouze krivku). Nicmene se mi stale nedari to automaticke pricitani. Teda dari, ale jen kdyz mistnosti budou mit cisla 1,2,3... ale ja bych chtela 1.01, 1.02,.... u tohoto formatu mi pricitani nefunguje. Nebo se mi dari pricitat znak ,ale pak to vypada 1.0A, 1.0B....Co delam spatne? |
|
Kroupík
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
to byste mela resit pres calculation property, ktera Vam spoji [cislo bytu].[cislo mistnosti, kde kazda ta vec je samostatne zadavana property...my to mame v atelieru tak, ze cislo bytu si space "bere" z objektu AREA, ktery je pod nim |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
![]() |
Jeje, no to nevim jestli to zvladnu. Pokusim se :-) Diky
|
|
Kroupík
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
![]() |
Musim podotknout, ze jsem jsem zatim jen poupravovala predefinovane popisky, predpokladam ze to je asi z DT+, neumim zatim vytvaret vlastni, takze se fakt trapim, nicmene se mi povedlo upravit uspesne sadu vlastnosti ,tak jak jste mi poradil, akorat nevim jak upravit tu popisku aby se zobrazovalo na vykresu 1.01 (ty spojene vlastnosti), zobrazuje se ta vlastnost puvodni, tedy jen 01. Otevrela jsem i manual a zkousela vytvorit vlastni popisku, ale jsme z toho trosku jelen :-)
|
|
Kroupík
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,180 sekund.