Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3842 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoProblém s vložením podsestavy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
ian22 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.úno.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2013, AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 35
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problém s vložením podsestavy
    Zasláno: 12.pro.2014 v 14:05
Začaly se mi dít divné věci při vkládání podsestavy... No, je mi jasné, že příčinou těch podivností bude opět moje neznalost a tak se opět s důvěrou obracím na účastníky fóra...
Při vkládání podsestavy se tato vůbec neobjeví v náhledu. Dá se sice "nějak" vložit, ale jaksi "bez těla" - v sestavě není vidět a v seznamu (browseru) je pouze symbol s názvem sestavy a pod ním složky "reprezentace" a "počátek". Rád bych tedy zjistil, v čem je problém a jak vložit podsestavu, aby se s ní v sestavě dalo pracovat (tak, jako to šlo dříve).
Zpět nahoru
ian22 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.úno.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2013, AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 35
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2014 v 14:12
Ještě jsem zapomněl uvést, že pokud sestavu otevřu samostatně, tak je vše OK.
Zpět nahoru
Radek001 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 10.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017 / Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 444
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2014 v 14:16
Podsestava je v jakém formátu? Vkládáte do modelu *.iam / do výkresu *.idw?
Zpět nahoru
ian22 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.úno.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2013, AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 35
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2014 v 14:25
Podsestava je ve formátu .iam. Vytvořil jsem ji souběžně s několika dalšími podsestavami, s nimž doposud nejsou žádné problémy při vkládání (jak jsem právě ověřil). 
Zpět nahoru
ian22 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.úno.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2013, AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 35
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2014 v 14:27
... a vkládám do modelu .iam.
Zpět nahoru
Radek001 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 10.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017 / Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 444
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2014 v 14:39
Co struktura rozpisky - nemáte podsestavu vloženou jako referenční?
 
Pokud je skutečně vše stejné jako u jiných podsestav a ty jiné fungují, tak je mi líto. Takto na dálku neumím poradit. Na Vašem místě bych tu vadnou podsestavu zkusil přemodelovat znovu.
Zpět nahoru
ian22 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.úno.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2013, AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 35
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2014 v 14:53
Tak se musím omluvit, všechno je totiž poněkud jinak... Zjistil jsem, že mám dvě podsestavy s podobným názvem, z nichž jedna je prázdná, takže je pochopintelně v náhledu i po vložení neviditelná... A já jsem omylem vkládal tuto podsestavu. Při vložení té správné je už vše v pořádku. 
Zpět nahoru
ian22 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.úno.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2013, AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 35
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2014 v 14:54
A samozřejmě díky za snahu pomoci.
Zpět nahoru
Radek001 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 10.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017 / Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 444
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2014 v 15:12
To se někdy stane, v pátek odpoledne... Wink
Pěkný víkend
Zpět nahoru
ian22 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.úno.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2013, AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 35
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.pro.2014 v 15:23
Při mé pověstné "nepořádkumilovnosti" bohužel nejen v pátek odpoledne... Confused Každopádně ale budu příště "dvakrát měřit" než zase pošlu dotaz...

Také přeji hezký víkend
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,328 sekund.