Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Téma: Problém s vložením podsestavy Zasláno: 12.pro.2014 v 14:05
Začaly se mi dít divné věci při vkládání podsestavy... No, je mi jasné, že příčinou těch podivností bude opět moje neznalost a tak se opět s důvěrou obracím na účastníky fóra...
Při vkládání podsestavy se tato vůbec neobjeví v náhledu. Dá se sice "nějak" vložit, ale jaksi "bez těla" - v sestavě není vidět a v seznamu (browseru) je pouze symbol s názvem sestavy a pod ním složky "reprezentace" a "počátek". Rád bych tedy zjistil, v čem je problém a jak vložit podsestavu, aby se s ní v sestavě dalo pracovat (tak, jako to šlo dříve).
Podsestava je ve formátu .iam. Vytvořil jsem ji souběžně s několika dalšími podsestavami, s nimž doposud nejsou žádné problémy při vkládání (jak jsem právě ověřil).
Co struktura rozpisky - nemáte podsestavu vloženou jako referenční?
Pokud je skutečně vše stejné jako u jiných podsestav a ty jiné fungují, tak je mi líto. Takto na dálku neumím poradit. Na Vašem místě bych tu vadnou podsestavu zkusil přemodelovat znovu.
Tak se musím omluvit, všechno je totiž poněkud jinak... Zjistil jsem, že mám dvě podsestavy s podobným názvem, z nichž jedna je prázdná, takže je pochopintelně v náhledu i po vložení neviditelná... A já jsem omylem vkládal tuto podsestavu. Při vložení té správné je už vše v pořádku.
Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru