Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.500 registrovaných u nás, celkem 1.093.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
paplik ![]() Nováček ![]() ![]() Přihlášen: 06.kvě.2015 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Inventor 2015 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() Zasláno: 06.kvě.2015 v 17:23 |
Dobrý den, prosím vás, dokázali by jste mi poradit?
Stáhnul jsem si Inventor 2015 (studentskou verzi), která by měla obsahovat všechny dostupné knihovny. Při instalaci jsem zakliknul Library inventor 2015. Asi týden po instalaci jsem chtěl začít naplno tvořit, ale když tvořím sestavu a dám: umístit z obsahového centra, najde to 0 položek viz obrázek 1. Když se podívám do Možnosti-->Obsahové centrum.... ukáže se mi viz. obrázek 2 umístění knihoven [C:\ProgramData\Autodesk\Inventor 2015\Content Center\Libraries\] Ale ve složce Program Data ---> Libraries žádné soubory nejsou. Věděl by mi v této situaci někdo pomoci? Je to dost specifický problém a pochybuji, že bych s mou angličtinou dokázal tento problém popsat v angličtině podpoře na Autodesk. Děkuji vám mnohokrát.
Upravil paplik - 06.kvě.2015 v 17:28 |
|
![]() |
|
paplik ![]() Nováček ![]() ![]() Přihlášen: 06.kvě.2015 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Inventor 2015 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() |
ještě ty obrázky
|
|
![]() |
|
mimo0912 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 24.říj.2008 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD2011, Inventor2017, SolidEdge Stav: Offline Bodů: 122 |
![]() |
Skúste si to obsahové centrum inštalovať ešte raz. Po inštalácii skontrolujte priečinok .....\Libraries\ či sa to zapísalo. Ak nie, potom je chyba v inštalácii/inštalačke. Neviem v akej modifikácii je študenská verzia, ale ak OC je ako Profi, potom by malo postačovať natvrdo nahrať knižnice do požadovaného priečinka (z iného PC).
Nemám s tým osobné skúsenosti. Je to iba sprostredkované odporúčanie.
|
|
![]() |
|
Lestr ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 18.srp.2009 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Inventor Pro 2022, Vault Pro 2022 Stav: Offline Bodů: 410 |
![]() |
tak možná že knihovny nejsou jen načteny.
Mrkněte do projektu : a nebo mě napadá ještě jestli je načteno v doplňcích..... stávalo se mi to dřív taky a problém byl že knihovny nainstalovány ale při vložení dílu prázdné okno stejně jako ve vašem případě .... |
|
![]() Lestr Autodesk Inventor Professional 2022 Autodesk Vault Professional 2022 |
|
![]() |
|
mimo0912 ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 24.říj.2008 Lokalita: Slovensko Používám: AutoCAD2011, Inventor2017, SolidEdge Stav: Offline Bodů: 122 |
![]() |
"Lestr" - to ma napadlo ako prvé, ale "paplik" uvádza, že nie sú fyzicky zapísané na disku (C:\ProgramData\
|
|
![]() |
|
VlJanecek ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 463 |
![]() |
A měl jste lokální knihovny zaškrtnuté při instalaci?
|
|
![]() |
|
![]() |
kde najdu tu konfiguraci knihovny?
Teď jsem inventor přeinsaloval kompletně a knihovny jsou určitě nainstalovány, ale stále se při funkci vložit z obsahového centra nic neukáže. |
|
![]() |
|
simunek ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 03.bře.2014 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: Inventor 2021 Professional Stav: Offline Bodů: 481 |
![]() |
Konfigurace knihovny?
Jak psal Lestr, koukněte do nastavení projektu: Ikona I\správa\projekty a pak ta ikonka viz Lestrův obrázek |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,598 sekund.