Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.098.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
stiko ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 23.led.2006 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad 2008, 3ds MAX Stav: Offline Bodů: 70 |
![]() Zasláno: 09.úno.2006 v 10:04 |
ahojky chcel by som sa spýtať že či by sa nenašiel niekto kto by mi pomohol s osvietením hotového 3d objektu ktoré by som dnes dokončil aj s materiálmy to spravím a bude to treba len osvietiť ?? nemám s tým skúsenosti a neviem ako sa s tým robí nenájde sa niekto ochotný prosím ??
|
|
Stiko
|
|
![]() |
|
keram ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 04.lis.2004 Lokalita: Slovensko Stav: Offline Bodů: 50 |
![]() |
nuz aj by som hej, ale na 2 dni nas idu prave odpojit od netu, koli sireniu nelegalnych dat ;)
inak v ACADe sa daju nastavit 3 druhy osvetlenia, bodove svetlo (napr. lampove svetlo), reflektor (sustredeny zvazok lucov) a denne svetlo, pri osvetlovani je dobre si urcit pozicie jednotlivych svetiel, bodoveho a reflektorov, u denneho svetla urcujete len geograficku polohu, cas a upravujete intenziut a farbu svetla, u reflektora urcujete z ktoreho bodu na ktory ma svietit, Umiestnene svetla zobrazuje pridana ikona, mne sa vacsinou zobrazovala v strasne malom meritku takze si pre prehladnost treba zvacsit v dialogovom paneli "Light Icon Scale" a zvysok, treba si odskusat experimentovat s jednotlivimi svetlami, poziciami , intenzitami k dosiahnutiu vami pozadovaneho osvetlenia. |
|
kM, ACAD 2006, 2002 + ADT 3.3
|
|
![]() |
|
keram ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Diskutér ![]() Přihlášen: 04.lis.2004 Lokalita: Slovensko Stav: Offline Bodů: 50 |
![]() |
ta velkost ikony je v dialovom paneli prikazu RENDER ;)
|
|
kM, ACAD 2006, 2002 + ADT 3.3
|
|
![]() |
|
stiko ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 23.led.2006 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad 2008, 3ds MAX Stav: Offline Bodů: 70 |
![]() |
oki díky moc a cez víkend náhodou by sa nenašlo trocha času keby mi to náhodou nešlo ?? plz
|
|
Stiko
|
|
![]() |
|
![]() |
ja lenže to nieje náročný objekt a treba to spraviť iba tak aby som vedel spraviť jeden pohľad 3d na objekt please
|
|
Stiko
|
|
![]() |
|
![]() |
to sa tu nenájde nikto aspoň trocha ochotný pomôcť ??? plz
|
|
Stiko
|
|
![]() |
|
SELM ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 25.lis.2005 Stav: Offline Bodů: 59 |
![]() |
Clovece rekl ti skoro vse. Tak bud specigikuj lepe dotaz nebo se neptej.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,190 sekund.