Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.099.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Petr M ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 10.úno.2006 Lokalita: Czech Republic Používám: CAD 2006 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 10.úno.2006 v 13:49 |
Zdravím
Chtěl bych se zeptat, jestli jsou někde ke stažení různé dynamické bloky do Acadu 2006. Mám k dispozci standartní a ptám se proto, abych nemusel dále vytvářet vlastní. Myslím zjm. dveře, okna, mobiliářové prvky, stafáže, atd. Děkuji |
|
Petr - AutoCad 2006
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Je to poměrně nová věc, takže mnoho bloků nyní nalézt nelze. Nicméně nebylo by na škodu vytvořit nějaké výměné centrum týkající se dynamických bloků neboť řeším podobný problém :)
|
|
![]() |
|
Robo ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 02.led.2006 Stav: Offline Bodů: 120 |
![]() |
Vyrobil som nejake okna, dvere, takze ak mate zaujem nie je problem mozem Vam ich zaslat.
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6206 |
![]() |
Taktež má vytvořeny nějaké okna a rozpracovány mám dveře, domluvme se, že to zveřejníme v diskusi jako link? Je to možné?
|
|
![]() |
|
Petr M ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 10.úno.2006 Lokalita: Czech Republic Používám: CAD 2006 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Tak to je dobry.
Ja jsem zacal rozpracovavat taky dvere a okna, mohu to poslat treba mejlem. klidne to dam k dispozici. Jeste to zkusim dopilovat, aby to pekne fungovalo. Jinak jak je videt nejaka webova str. pro stahovani bloku asi neni. |
|
Petr - AutoCad 2006
|
|
![]() |
|
Hradil ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 10.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Používám: Revit, Max Stav: Offline Bodů: 21 |
![]() |
Až bude někde něco viset, tak taky přispěju - já mám sanitu a nějaký nábytek. Sám si připravuji další věci. Měl by někde někdo vyšťourat jak to je s autorskou ochranou u dynamických bloků z výrobků třetích firem. Viz moje sanita - JIKA.
|
|
arch
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Tak dočasně mi bylo propůjčeno místo (zrušeno). Zde naleznete pár bloků z mé dílny, jedná se o prvotiny, berte tedy ohledy. Upravil PepaR - 15.úno.2006 v 15:27 |
|
![]() |
|
keram ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 04.lis.2004 Lokalita: Slovensko Stav: Offline Bodů: 50 |
![]() |
Vyrobil som jednoduchy web na vymenu blokov a inych suborov resp. informacii pre AutoCAD.
Je este len v zaciatkoch takze aj ked sa mozu vyskytnut male nedostatky je plne funkcny. Je mozne nahravat subor priamo na server. Dufam ze sa bude napomocny pri praci a ze prispejete aj vy svojou trochou. url http://keram.local.sk/cad |
|
kM, ACAD 2006, 2002 + ADT 3.3
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
vyborne, Vas web je lepsi nez ten muj, takze bude lepe, kdyz pripadni zajemci budou uploadovat na web od pana KeraMa... Upravil PepaR - 15.úno.2006 v 15:28 |
|
![]() |
|
keram ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() Přihlášen: 04.lis.2004 Lokalita: Slovensko Stav: Offline Bodů: 50 |
![]() |
Chcem sa ospravedlnit pripadnym zaujemcom, ktori si urcite vsimli ze dnes bol dany server v hroznom stave :).
Bolo to tym ze som prevadzal rozsiahle zmeny zvysujuce prehladnost a pouzitelnost. Koli nemoznosti debugovania na localhoste som musel vsetky zmeny prevadzat priamo na serveri co malo za nasledok dany stav, ktory sa uz dufam nebude opakovat . ![]() |
|
kM, ACAD 2006, 2002 + ADT 3.3
|
|
![]() |
|
![]() |
Web je skutecne pekny, diky. Dodal jsem nejake dalsi bloky, ktere nejsou primo mnou vyrobene.
Dvere od KM jsou sikovne udelane. Trochu si je jeste poupravim dle vlastni potreby - zarubne a popis. Jinak dik. S autorskou ochranou - viz. JIKA - nevim jak to je. Ale myslim si, ze pokud je blok mirne upraven, tak uz se na nej nic nevztahuje. Tesim se na dalsi bloky |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,762 sekund.