Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() Zasláno: 13.úno.2006 v 06:50 |
Dobrý den, mám dotaz ohledně nastavení příkazu DTEXT. V předchozích verzích CADu příkaz fungoval tak, že po zapsání textu se dalo myší kliknout na jiné místo ve výkresu a bez přerušení pokračovat v psaní více textů na různých místech. Na závěr se to zakončilo entrem. V 2006LT se mi zobrazí okénko podobné MTEXTU a pokud se chci přesunout na jiné místo, tak se mi příkaz ukončí. Editace textu, lze někde nastavit, aby se mi text needitoval přímo na jeho místě, ale aby se mi otevřelo editační okénko? Pokud je text otočen např. o 90st. tak je to dost nepraktické. Předem děkuji za Vaše rady. |
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
|
Machacek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (HK) Používám: BricsCAD, Cadkon MEP Stav: Offline Bodů: 720 |
![]() |
Rovnou si díky odkazům na příbuzné tipy odpovím Tip č. 4368 : Pro jednořádkové texty (DText) si můžete nastavit proměnnou DTEXTED na 1. Funguje to tak jak jsem byl zvyklý: |
|
Jiří Macháček
BricsCAD, Cadkon MEP |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,570 sekund.