Registrujte se na 22. ročník konference CADfórum 2025 - 30.9. Zámek Valeč.
Přes 119.000 registrovaných u nás, celkem 1.097.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a aktualizovaný Generátor čarových kódů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
mr.chain ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Zasloužilý člen ![]() ![]() Přihlášen: 13.kvě.2009 Lokalita: ČR (HK) Používám: Inventor2015,CadKey,Vault Professional Stav: Offline Bodů: 140 |
![]() Zasláno: 29.zář.2015 v 14:48 |
Dobrý den, mohl byste sem někdo dát zadání letošního Inventor cupu.
|
|
Nejsem konstruktér, jsem obkreslovač...
|
|
![]() |
|
Jiri.Dostal ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 03.bře.2011 Lokalita: ČR (PL) Používám: INV 2021, MCAD 2021, Vault 2021 Pro Stav: Offline Bodů: 483 |
![]() |
Mělo by být publikováno společně s prezentacemi vystupujících. Takže by mělo stačit jen počkat.
Já taky čekám, protože jsem si o něj na konferenci řekl moc brzo a pak moc pozdě.
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21951 |
![]() |
To nemusíte čekat - zadávací výkres je zde:
Archiv s prezentacemi a s odkazy na testy Inventor Guru a Inventor Cup z CADfóra 2015 rozešleme registrovaným - asi zítra. Můžete si zatím modelování vyzkoušet. Potom zveřejníme opět (jako vloni) ukázkové video s příkladem postupu.
|
|
![]() |
|
Jiri.Dostal ![]() TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 03.bře.2011 Lokalita: ČR (PL) Používám: INV 2021, MCAD 2021, Vault 2021 Pro Stav: Offline Bodů: 483 |
![]() |
Děkuji za zadání. Již jsem rozšířil mezi kolegy
![]() Jsem na ně zvědavý.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21951 |
![]() |
Obávám se, že jim kolega Horálek následně asi zkazí náladu rychlostí ukázkového řešení... :-)
|
|
![]() |
|
![]() |
Když to člověk dělá podruhé, tak je to otázka několika minut (necelých 6).
Mám to na 7 prvků ve stromu (vysunutí - rotace - vysunutí - díra - zrcadlit - pracovní rovina - rotace).
|
|
![]() |
|
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Výsledkem má být pouze model nebo se do času započítává i tvorba výkresu? |
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Ne, výkres je vstupem/zadáním. Jen model. A správnost postupu lze ověřit shodou výsledného modelu (iVlastnosti) se zadaným objemem.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Příklad řešení:
|
|
![]() |
|
![]() |
Po nějaké době se mi povedlo vrátit k Inventor cupu. Po troše bojů s "jak nahrát obrazovku" (obrazovku jsem snímal poprvé) se mi povedlo vyprodukovat ucházející video s řešením. Je dostupné zde: http://a360.co/1PRcPHr
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Nějak se to jeví "zaseknuté" po prvních pár vteřinách. Jinak na snímání videa z Windows aplikací (nejen CAD) doporučujeme Autodesk Screencast - http://screencast.autodesk.com
Upravil Vladimír Michl - 27.říj.2015 v 12:40 |
|
![]() |
|
![]() |
Možná to zaseknutí bylo způsobené překvapením, že jsem nahráván
![]() Děkuji za tip na aplikaci pro snímání, určitě vyzkouším. Plánuji vytvářet videonávody na různé naše speciality. Přece jen obrázek leckdy vydá za tisíce slov.
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak jsem vyzkoušel zmíněný Screencast a nevypadá to vůbec špatně. První výsledek je zde: http://autode.sk/1POILwY
Moc jsem se ještě nastavením aplikace nezabýval, ale dá se video uložit lokálně bez toho, aby bylo nutné jej nahrávat na server?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Screencast potřebuje nasnímané video poslat na server kvůli převodu, ale nemusíte jej publikovat, můžete si jej jen stáhnout jako lokální MPEG soubor.
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Do aplikace fóra byl doplněn nový formátovací "BB-kód" [ C A S T ] (bez mezer; viz nápověda níže), aby bylo možné vkládat prohlížeč ScreenCast videa rovnou do textu příspěvku - podobně jako YouTube videa. Video pana Dostála pak vypadá takto: |
|
![]() |
|
![]() |
Vkládání videa do příspěvku vypadá moc hezky. Děkuji za tipy a rady.
![]() Upravil Jiri.Dostal - 29.říj.2015 v 07:34 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,352 sekund.