Děkujeme za účast na konferenci CADfórum 2025 - archiv s prezentacemi byl rozeslán účatníkům
Přes 119.500 registrovaných u nás, celkem 1.103.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor a
proměnné prostředí AutoCADu.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6213 |
![]() Zasláno: 18.úno.2006 v 08:55 |
Dobrý den,
pokud jste narazili u nadstavby Bubble for AutoCAD na chybu, která i přes zvolení jazyka Czech v instalátoru, přesto použije jiný, pak ji lze napravit bez nutnosti přeinstalovávat Bubble a to editací klíče v registrech:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AsuniCAD\Bubble\2.6\LanguageModu le
kdy puvodní hodnotu bblxyz.dll přepíšete na bblcze.dll.
Chyba je způsobena špatně vytvořeným instalátorem, kdy registruje špatné soubory tj. jazyk. Upravil PepaR - 18.úno.2006 v 19:38 |
|
![]() |
|
v.straka ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: Civil 3D 2012 Stav: Offline Bodů: 20 |
![]() |
Diky za informaci tento problem mne trapil jiz delsi dobu. Na rozdil od Vas jsem usoudil ze jsem blb a nechal jsem to plavat. |
|
v.straka
ICQ 283-000-941 |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6213 |
![]() |
Rado se stalo, ono je toto nastaveni docela schovane a trosku jsme se taky potrapil nez jsme na to prisel. Snad to autor do pristi verze uz opravi, nebot ne kazdy uzivatel je zvykly editovat registry...
|
|
![]() |
|
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1620 |
![]() |
už jsem se na to ptal v samostatném threadu - snad dostanu odpověď teď: jak je to s bubble a arch. desktopem 2006? na několika instalacích mi "nefunguje" bubble na adtčkové objekty - funguje to někomu?
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Ivan Rybák ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 10.lis.2005 Lokalita: ČR (LB) Používám: Civil 3D 2010 Stav: Offline Bodů: 109 |
![]() |
Díky za radu, určitě to potěší více uživatelů.
![]() |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Nemám možnost to na ADT otestovat, ale oficialne existuje jen plugin pro objekty ADT 2, 3.3. Pro novejsi budete muset dotazovat autora. Instaloval jste Bubble do ADT dodatecne nebo jste ADT vybral jiz pri samotne instlaci Bubble?
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1620 |
![]() |
pri instalaci bubble mi to adt nenabizelo, doinstalovaval jsem ho pak jako plugin...autora jsem se ptal a ten tvrdi, ze plugin pro adt2006 ma fungovat normalne - coz i obcas dela:)
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Tak to je pro me zahodou, mrzi me ze Vam nejsem sto nyni odpovedet, zkusim sehnat nekoho kdo ma ADT a otestovat to u nej, popr. treba nam do skoly dodaji i novejsi verzi ADT :)
|
|
![]() |
|
Honzík ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 07.zář.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: autoCAD LT 2012 CZ, CADCON Stav: Offline Bodů: 115 |
![]() |
jsem laik, jak se dostanu do registrů? Zatím to řeším tak, že jsem bubble nainstaloval v angličtině
|
|
Honzík
LT 2012 CZ, CADCON |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
start, spustit, regedit
|
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Na http://www.autodeskclub.cz naleznete podrobný popis. Upravil PepaR - 23.úno.2006 v 13:25 |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Článek a návod naleznete zde.
|
|
![]() |
|
Honzík ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 07.zář.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: autoCAD LT 2012 CZ, CADCON Stav: Offline Bodů: 115 |
![]() |
děkuji všem, zase jsem mazanější
Upravil Honzík - 27.úno.2006 v 08:28 |
|
Honzík
LT 2012 CZ, CADCON |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,453 sekund.