Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
sabinahavrankova ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 12.pro.2015 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD0201, Revit2015 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() Zasláno: 05.bře.2016 v 20:30 |
Zdravim, nastavovala jsem si v CADu nove srafy a od ty doby mi to pri startu dela tohle:
prvne jen nabehne cad, ale neotevre se prostredi jako takove, obrazovka je seda, kdyz zmacku Esc, prostredi naststesti najede, pak to ale pise ve stavovem radku toto:
"simplex.shx": Nemohu najít soubor ve vyhledávací cestě: C:\Users\sabča\Documents\ (aktuální adresář) C:\Users\sabča\desktop\cad srafy\ C:\program files\autodesk\autocad 2015\support\ C:\program files\autodesk\autocad 2015\support\cs-cz\ C:\program files\autodesk\autocad 2015\fonts\ C:\program files\autodesk\autocad 2015\help\ C:\program files\autodesk\autocad 2015\support\color\ C:\programdata\autodesk\applicationplugins\autocad2015addin.bundle\contents\win64\ C:\programdata\autodesk\applicationplugins\autodesk appmanager.bundle\contents\resources\ C:\programdata\autodesk\applicationplugins\autodesk appmanager.bundle\contents\windows\2015\ C:\programdata\autodesk\applicationplugins\autodesk featuredapps.bundle\contents\windows\2015\win64\ C:\ProgramData\Autodesk\ApplicationPlugins\Autodesk ImportSkp.bundle\Contents\Resources\ C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2015\ co s tim muzu udelat, abych tuhle chyba nejak odstranila? dekuji za typy... < id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;"> |
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Dobrý večer,
zkuste prosím soubor simplex.shx nahrát do některé z vypsaných cest. Soubor najdete v CAD standardech pro AutoCAD nebo v archivu níže: Upravil PepaR - 05.bře.2016 v 21:05 |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21890 |
![]() |
Spíš je otázka, kde se najednou bere odkaz na atypický font. Pokud to dělá u nového výkresu, je zřejmě poškozena šablona (DWT, asi ze starší verze). Pokud u starších výkresů, byly zřejmě dodány bez písem.
|
|
![]() |
|
sabinahavrankova ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 12.pro.2015 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD0201, Revit2015 Stav: Offline Bodů: 4 |
![]() |
Tak jsem to nahrala do vice tech slozek, ale v tom zrejme problem neni, ten dany soubor to dela sice stale, ale pri otevreni noveho uz ne, nicmene zustava problem s sedou obrazovkou dokud nekliknu na Esc, pogram se nehybe, nicemu to sice nevadi, ale proste dokud jsem se nepokusila vlozit nove srafy, nedelalo mi to... spis jde o to, ze mi to vadi, a taky obavam, aby se to jednou neprojevilo jako nejaka fatalni chyba az budu neco rysovat, ze to nejde proste spustit bezproblemu... :/ < id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21890 |
![]() |
"Šedá obrazovka" zní spíše jako problém grafiky. V jakém OS ten AutoCAD 2015 pracuje a s jakou grafickou kartou?
|
|
![]() |
|
![]() |
to snad ne, no win 10, ale doposud mi to nedelalo kartu jsem mela a mam v poradku, mam tu napsane nvidia geforce, snad je to dostacujici informace... to je asi jedno, uvidime co se z toho jednou vyklube...diky za vsechny odpovedi< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
|
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Tak to bude tím - AutoCAD 2015 není určen pro Windows 10. Můžete ale zkusit nainstalovat jeho "Windows 10 compatibility hotfix" nad Service Pack 2 - viz sekce Download.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,383 sekund.