Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mrázek ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() Zasláno: 23.bře.2016 v 10:43 |
Chtěl jsem si vytvořit jednoduché makro - posloupnost příkazů. V Helpu jsem našel postup pomocí záznamníku akcí, měl by se dát volat z menu, záložka "správa". Já ale vůbec tuto položku v menu nemám - je chyba v helpu, v instalaci nebo mezi židlí a klávesnicí?
(Jedná se AutoCAD Mechanical 2014) |
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
![]() |
|
Lubomír Polesný ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 30.zář.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor Stav: Offline Bodů: 553 |
![]() |
Dobrý den,
"Chyba" je v tom, že máte spuštěný AutoCAD Mechanical a ne "Holý" AutoCAD. AutoCAD Mechanical má upravené menu, kde záznamník akcí není. |
|
Lubomír Polesný
Arkance Systems CZ s.r.o. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
![]() |
Máte pravdu, v "holém" ACADu to je. Je škoda, že to není takto v Helpu vysvětleno (měl jsem spuštěný help pro Mechanical).
Lze tuto část menu přidat i do Mechanicalu?
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
|
![]() |
|
Lubomír Polesný ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 30.zář.2010 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor Stav: Offline Bodů: 553 |
![]() |
Dobrý den,
tak bohužel vás musím zklamat. Vzhledem k technickým omezením, je záznamník akcí zakázán v aplikaci AutoCAD Mechanical (dle stránek Autodesku). Pokud spustíte příkaz
ZÁZNAMAKCE (_ACTRECORD), tak dostane uozornění, že příkaz je deaktivován. Musíte tedy opravdu spustit "holý" AutoCAD.
|
|
Lubomír Polesný
Arkance Systems CZ s.r.o. |
|
![]() |
|
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
Díky za vysvětlení. Naštěstí na definici makra mi holý ACAD stačí a pokud už je makro připravené, tak jej lze spouštět z Mechanicalu bez problémů. Takto mi to zcela vyhovuje.
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.