Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Aranar ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 07.pro.2005 Lokalita: ČR (PL) Používám: AutoCAD LT2009 CZ Stav: Offline Bodů: 54 |
![]() Zasláno: 16.bře.2006 v 08:01 |
Mám jako podklad výkres exportovaný z macrostationu a pokaždé když se snažím změnit typ čáry ve správci hladin, tak mi Autocad (LT2005) spadne. Měl jsem od stejného dodavatele podklady ve stejném rozsahu a nikdy se mi to nestalo. Také jsem si nechal podklad poslat znovu vyexportovaný, ale dělá to stále. Zkoušel jsem výkres uložit do dxf nebo do starší verze a nic nefunguje. Může mi někdo, prosím, poradit co s tím? Chyba: An unhandled exception has occurred a component in your application. Click continue and aplication will ignore this error and attempt to continue. See the end of this message for details on invoking ************** Exception Text **************
|
|
Michal
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2578 |
![]() |
Předpokládám, že jste výkres dostal v DWEG. Zkuste si výkres vyžádat v DXF a pokud to nepůjde načíst, tak zkuste "zlobivé" čáry přímo v DXF (je to textový soubor) změnit např. na CONTINUOUS a pak to zkuste načíst do acadu Další možností je převést z DGN na DWG v Mapu, LDD nebo Civilu - pokud máte možnost. |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Aranar ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 07.pro.2005 Lokalita: ČR (PL) Používám: AutoCAD LT2009 CZ Stav: Offline Bodů: 54 |
![]() |
Výkres jsem dostal v dwg. Když ho zkusím vyexportovat do dxf, tak se mi při otvírání zobrazí hláška Neplatný nebo neúplný DXF soubor -- výkres zrušen Zkusim si stáhnout ten civil |
|
Michal
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2578 |
![]() |
Asi jste to nepochopil přesně - vyžádejte si DXF od dodavatele toho souboru DWG (microstation to umí) - a nenechte si tvrdit, že to nejde .... Chyba je někde ve struktuře DWG, proto ten export v acadu Civil, Map, ani LDD si nestáhnete - jskou to vertikální produkty Autodesku nad Academ - něco jako např. Architectural desktop. Maximálně si můžete nechat poslat zkušební časově omezenou verzi na CD Pokud se cesta přes DXF a jeho úpravu nepovede, nikoho s výše uvedenými programy v okolí nenajdete a soubor nebude velký, pošlete mi DGN na níže uvedenou adresu, zkusím ho převést. doprava@ppu-babtie.cz |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
![]() |
Nejdřív zkusím vyždímat tu situaci z dodavatele. Moc Vám děkuji, kdyžtak se ozvu.
|
|
Michal
|
|
![]() |
|
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
Sežeň te si Bentley Redline, třeba přes toho dodavatele výkresů, pokud je to spolupracující firma. Ten Vám převede DGN do DWG a DWG do DGN spolehlivě a bez problémů.
|
|
R.C.
OSTRAVA |
|
![]() |
|
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,227 sekund.