Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() Zasláno: 29.lis.2004 v 10:28 |
Pri pokusu otevrit vykres z BriskCADu se mi na pocitaci zobrazilo kno chyboveho hlaseni (obrazek sem nedam, jen vypis): Program provedl neplatnou operaci a bude ukončen
Okno mi sice nabidlo moznost "Zavrit", ale klikani na toto tlacitko ani trojhmat CTR ALT DEL okno nezavrelo. Jedina moznost je tlacitko RESET. Nevite nekdo, proc se A2002 tak chova misto aby napr. oznamil, ze soubor je poskozen? |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21889 |
![]() |
Asi šlo o BricsCAD (IntelliCAD) - další z aplikací, která je údajně kompatibilní s formátem DWG. Jak je vidět (nejen z tohoto příkladu) - není. |
|
![]() |
|
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
Stejne se to chovalo, kdyz jsem dostal soubor DXF, ale ted kolega (je to pravda, ma BricsCAD, spletl jsem si to se zapalovacimi svickami) neco preinstaloval a uz se to zase chova katolicky.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,148 sekund.