Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Autor | ||
Janek ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Stav: Offline Bodů: 69 |
![]() Zasláno: 16.bře.2006 v 16:30 |
|
Zdravím všechny, mám klasický problém. Ve výkrese, kde je všechno smazáno, vyčištěno, je ve výkresovém prostoru něco, co není vidět a co je v hladině, která kvůli tomu nejde smazat. Všechny fígle už jsem vyzkoušel (neviditelné plochy, texty s mezeramy, neviditelné body atd.) nic se neukazuje a ta hladina nejde smazat. Že je to ve výkresovém prostoru vím proto, že když zkopíruju přes schránku model do prázdného výkresu hladina se tam neobjeví. Když přes DC vložím do prázdného onen výkresový prostor, hle hladina se objeví a nejde smazat. Nevíte někdo, co s tím............????? |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
musil ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 03.srp.2005 Lokalita: ČR (VY) Používám: Cad 2002LT EN Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() |
|
A není ještě v layoutu nebo v modelu vloženej VIEWPORT _list(entr)all(entr) mělo by to zobrazit všechny vložený entity,ale zvlášt v modelu a layontu Upravil musil - 16.bře.2006 v 16:56 |
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
1. Nakreslit čáru v hladině, kterou chci mermomocí vymazat nadobro
2. Příkaz laydel (z ET) 3. Příkaz _purge - v dialogu vybrat Layers... 4. Děkovný dopis ![]() |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
Radim Cech ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (MS) Používám: Autodesk Civil 2020 Stav: Offline Bodů: 848 |
![]() |
|
A co tak smazat ten LAYOUT?
|
||
R.C.
OSTRAVA |
||
![]() |
||
musil ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 03.srp.2005 Lokalita: ČR (VY) Používám: Cad 2002LT EN Stav: Offline Bodů: 162 |
![]() |
|
co takhle rozvržení
Upravil musil - 16.bře.2006 v 20:54 |
||
![]() |
||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
|
Co takhle DWG? :-) |
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
To právě nechci, když už ho mám tak pěkně udělanej........ Akorát z něho chci dostat to něco, co tam zbytečně zavazí a nemůžu to najít........ |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() Našlo to jakejsi neviditelnej blok......... Ale jak se ho zbavím, když je mrcha neviditelnej......... |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 05.říj.2005 Lokalita: Slovensko Používám: AEC Collection Stav: Offline Bodů: 1692 |
![]() |
|
To bol pokus o vtip. Keď zmažete DWG, budete mať po probléme. |
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Tak už jsem na ten neviditelnej blok vyzrál......... Ostatní hladiny jsem všechny pozamykal a dal jsem _delete _all a bylo to v cajku........ Díky všem za rady....
![]() |
||
J.V.
|
||
![]() |
||
Buba ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
|
Blahoželám.
![]() |
||
![]() |
||
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
|
S neviditelnými bloky jsem se také potýkal. Řešil jsem to tak, že jsem nakreslil nějaký rozpoznatelný tvar, naříklad kružnici, ten blok jsem tou kružnicí předefinoval a pak jsem se divil, kolik těch bloků ve výkresu je.
|
||
![]() |
||
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1906 |
![]() |
|
Tak jsem to taky dělal...
![]() ![]() |
||
-FerTh-
|
||
![]() |
||
Kotlaba ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: ČR (SČ) Používám: už žádné Stav: Offline Bodů: 388 |
![]() |
|
Když to píšete, vzpomněl jsem si, že ty neviditelné bloky se mi ve výkresu vylíhly hlavně když jsem použil jako podklad výkres od některého z kolegů. |
||
![]() |
||
mirozav ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 04.lis.2005 Lokalita: Slovensko Používám: Autocad 2008 English Stav: Offline Bodů: 100 |
![]() |
|
Ja to riesim rychlou cestou:
Zalozim novy vykres (alebo pouzijem vlastny vzor), oznacim co potrebujem a prekopcim do toho noveho vykresu. Zatial bez problemov. ![]() A nemusim hladat, kde kto co zasil a navyse dalsie pracne cistenie (purge a spol.) iked je to aj u mna mnohopuzivany prikaz. ![]() |
||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
Stránka 12> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,520 sekund.