Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4093 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Problémy pří kopírování souborů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
radek.02 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.čvc.2013
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad architecture
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace radek.02 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problémy pří kopírování souborů
    Zasláno: 16.srp.2016 v 09:41
Dobrý den,
mám problém při kopírování u AutoCad Architecture 2017. Pokud ve výkrese chci něco zkopírovat, tak při provedení příkazu mně AutoCad vždy na cca 60s. zamrzne. Provedl sem instalaci všech Hotfixů a nepomohlo to. Nesetkal se někdo s něčím podobným?

Díky Radek
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
VIP
Stav: Offline
Bodů: 737
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.srp.2016 v 10:16
Dobry den, ano setkal... nescetne-krat :)... Duvody ale byly ruzne...
  • kopirovat - tim myslite prikaz _Copy (kopiruj) nebo Ctrl+C nebo kopirovat pres referencni bod (Ctrl+Shift+C)?
  • dela Vam to u vsech vykresu?
  • -> zkousel jste dany vykres vycistit (_PURGE, _AUDIT, popripade _RECOVER)?
  • v jake verzi je dane DWG-cko, 2013?
  • Po zamrznuti to uz pak funguje "normalne"?
  • zkousel jste dany vykres na jine verzy ACA?
Jinak, 2017 jeste nemam nainstalovanou, tak Vam v tomto smeru asi nepomohu :(


Zdravim
JASponza
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
radek.02 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.čvc.2013
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad architecture
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace radek.02 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.srp.2016 v 12:34
Dobrý den,

-problém se vyskytuje při kopírování pomocí CTRL+C, příkazem copy, kopírování přes referenční bod i při zrcadlení

-Dělá to u všech výkresů

-Zkoušel jsem všechny uvedené věci

-ukládá se to ve verzi 2013

-Ano funguje to normálně do dalšího kopírování atd., pak následuje další zamrznutí

-Pokud to přepošlu kolegovi (Architecture 2013)tak vše funguje bez problémů

Děkuji Soukup
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
VIP
Stav: Offline
Bodů: 737
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.srp.2016 v 13:44
Hmmm, pak Vam dal asi nepomuzu... 
A nebezi Vam s (na) ACA nejaka nastavba (utilitka, neco ve VBA apod...)?

A na jakem OS pracujete? Grafickou kartu mate certifikovanou? Predpokladam, ze vsechny ovladace mate v cajchu... 
A pokud jste na Win 10, uz mate Anniversary update? Jen pro zajimavost...

Dekuji a zdravim
JASponza
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
radek.02 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.čvc.2013
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad architecture
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace radek.02 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.srp.2016 v 14:43
Tak záhada vyřešena. Pomocí příkazu FILTRY jsem zjistil že bylo ve výkrese 25 000 odebraných filtrů. Když jsem tyto filtry odstranil tak všechno funguje tak jak má.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
VIP
Stav: Offline
Bodů: 737
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.srp.2016 v 15:00
... a to mate ve vsech vykresech 25 000 filtru -> jak pisete vyse... ? A 2013 ty filtry nevadi?

Kazdopadne diky za zverejneni reseni "zahady"... v...v...v... votomto(forum)je :-)




JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
radek.02 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.čvc.2013
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad architecture
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace radek.02 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.srp.2016 v 15:20
Když jsem to otevřel v ACAD 2013 tak bylo ve výkrese taky 25tis. filtů, ale nic se nesekalo.

Já to řešil na počítači kolegy, který před nedávnem přecházel z ACAD 2006 na ACAD 2017. Stále ale kreslí na výkresech z verze 2006. To mohl být ten problém.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10610:Jaká rizika hrozí při kopírování Civil objektů přes Schránku?
Tip 10979:Při kopírování potrubí se nekopíruje izolace.
Tip 1115:VIPChyba: rozdíl měřítek v ose X a Y při editaci obrázku v CAD Overlay 2000.
Tip 8500:VIPChyba: "Systém nemůže otevřít zařízení nebo soubor" při tvorbě rozmístění Design Suite.
Tip 2083:VIPSnadný import XYZ souřadnic z Excelu do AutoCADu.
Tip 10764:VIPVault 2016: havárie funkce Kopírovat návrh ve w3wp.exe


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.