Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2780 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inevntor Kusovnik-Jedna bunka a dve vlastnosti

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
DM1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.čer.2015
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 26
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace DM1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inevntor Kusovnik-Jedna bunka a dve vlastnosti
    Zasláno: 21.srp.2016 v 17:08
Moja dalsia otazka je ohladne kusovnika. Ten mam uz zadefinovany a hodnoty v nom sa zobrazuju na zaklade uzivatelskych vlastnosti. Je ale mozne v jednej bunke kusovnika napr NAZOV definovat dve vlastnosti? Ak vyplnim jednu alebo druhu resp. obe zobrazia sa podla toho aj v kusovniku? Alebo je potrebne definovat novy kusovnik? Vdaka.
Zpět nahoru
Petr Klimeš Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 05.led.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 265
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Klimeš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.srp.2016 v 17:54
Dobrý den,

mohu se zeptat co máte na mysli větou "Je ale mozne v jednej bunke kusovnika napr NAZOV definovat dve vlastnosti" Nemyslíte spíše dvě hodnoty, podobně jako ve správci parametrů ?


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 60409/parametr_s_vice_hodnotami.png



Nebo chcete sloučit hodnoty dvou parametrů do jednoho parametru ?


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 60409/rozmer_polotovaru.png


Zpět nahoru
DM1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.čer.2015
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 26
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace DM1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.srp.2016 v 22:18
Skor ta druha moznost, Vas screen ma trochu naviedol. Vyskusam. Zatial dakujem.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.