Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4457 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Převzetí Místností z připojeného modelu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2956
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Převzetí Místností z připojeného modelu
    Zasláno: 31.srp.2016 v 11:17
Neznáte aplikaci, která by překopírovala Místnosti (Rooms) z připojeného Revit modelu do aktuálního modelu a zároveň by využila stěny připojeného modelu pro hranice Místností? Taková duplikace místností mezi modely stavby a interiéru.
Díky
Zpět nahoru
Michalkacerik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 24.úno.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 86
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Michalkacerik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.srp.2016 v 15:57
Nestretol som sa s takoutou požiadavkou, ani doplnkovým programom . Osobne by som to riešil v rámci collaboration kopírovat/sledovat. Otvoriť pripojený model samostane, skopírovať čo potrebujem a vložiť do modelu, ale tento postup je Vám predpokladám všeobecne známy.


Upravil Michalkacerik - 01.zář.2016 v 09:24
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2956
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.srp.2016 v 16:18
Díky, ale zrovna Rooms jako naschvál přes Copy/Monitor nepřenesu :-(
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6227:Výkazy i s prvky z připojených souborů projektu Revitu.
Tip 5902:Zaokrouhlení výměr ploch ve výkazech místností Revitu.
Tip 4957:Tabulka místností před vytvořením místností v modelu.
Tip 11351:Jak v Revitu přečíslovat místnosti v zadaném pořadí?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 5020:VIPExport místností z Revitu do ADT.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.